Yetkili parti kurullarının, örgütün istek ve taleplerini değerlendirmeden atamalar yaptığını açıklayan ilçe başkanlığı yazılı bir basın açıklaması ile kamuoyuna seslendi.

"Cumhuriyet Halk Partisi Bakırköy İlçe Başkanlığımız ideallerini kuruluş değerlerimizden alır. Her alanda ülkemizin aydınlanmasını,  vatandaşlarımızın refahını,  her bireyin hak, hukuk ve adalet arzusunu  sağlayabilmek  için bitmek tükenmez bir azim ve iradeye sahiptir. 

İlçemizde ve ülkemizde oy oranlarımızı arttırmak ve seçimleri kazanmak  için "31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimleri" değerlendirmelerimiz yetkili kişi ve makamlara iletilmiştir. Hemşehrilerimizin ve parti örgütümüzün talepleri ve endişeleri parti üst kurulları ile paylaşılmıştır.  

Ancak yetkili parti kurullarınca alınan seçim atamaları,  ilçe başkanlığımızın bilgi ve iradesi dışında gerçekleşmiştir.   Partimizin başarısı için atılan adımların değerlendirilmemesi partimiz adına endişe ve  kaygı vericidir.

Hemşehrilerimiz ve örgütümüzce karşılığı olmayan atamalara rağmen, Cumhuriyet Halk Partisi Bakırköy İlçe Başkanlığı olarak; ülkemizin, partimizin ve halkımızın içinde bulunduğu zorlukların bilincinde olarak aydınlık yarınlar için korkmadan mücadele etmeye ve  çalışmaya devam edecektir"

                                                 CHP BAKIRKÖY İLÇE BAŞKANLIĞI

Editör: Haber Merkezi