CHP Fatih İlçe Başkanı Gökhan Gençel, Pazar günü gerçekleşecek ilçe kongresinde ilçe başkan adayı olduğunu açıkladı. CHP ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partililerin hazır bulunduğu toplantıda bir konuşma gerçekleştiren Gençel, ‘Başkanlık görevine sizlerle başladığımızda 31 Mart’ta ektiğimiz tohumları 23 Haziran’da yeşerttik. Şimdi de parti çatımız altında dallarımızı güçlendirmek için adayım’ dedi.

Adaylık açıklamasında önceki CHP Fatih önceki dönem ilçe başkanlarından Mehmet Ali İyimaya’nın da desteğini alan Gökhan Gençel, ‘Fatih’te hiçbir ayrışma olmadan birlik ve bütünlük içinde, kadın ve gençlerimizin daha aktif görev alacağı bir sürecin başlangıcını yapıyoruz. Bir partiyi bir ilçeyi bir ile nasıl daha iyi yönetebiliriz düşüncesiyle yola çıkan ve bunun için çabalayan insanlar olarak bugün hep birlikteyiz. 31 Mart nöbet çadırlarında ektiğimiz tohumları 23 Haziran’da yeşerttik. Şimdi de ulu çınarımız, partimiz Cumhuriyet Hak Partisi çatısı altında dallarımızı güçlendirmek amacıyla hep birlikte daha büyük bir başarıya yol almak adına sizlerin de desteğiyle ilçe başkan adaylığımı açıklıyorum’ dedi.

İlçe başkanlığı sırasında çok büyük dostluklar, arkadaşlıklar yarattıklarını belirten Gençel, ‘Birbirimizi üzsek de kırsak da başarılarımız hepimizindir. Görev yaptığım sürece yanımızda duran tüm arkadaşlarımıza şimdiden teşekkür ediyorum. Bundan sonra biz duygusuyla hayata geçireceğimiz tüm çalışmalarımızı hep beraber yapacak ve partimizi iktidara taşımak için üzerimize düşen tüm görevleri yerine getireceğiz. Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi, Yaşasın Mustafa Kemal Atatürk’ dedi. Gençel, son olarak ilçe başkanı olarak seçildiği takdirde hayata geçirecekleri projeleri de kongre günü açıklayacaklarını söyledi.

FİDAN UĞUR-KENT YAŞAM

Editör: Haber Merkezi