Sarıyer Muhtarlık Bölgesi Delege Seçimleri takvimini yayınlayan İlçe Başkanı Mehmet Deniz konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Ülkemizde parti içi delege seçimlerini mahallelerde üyeleri ile yapan tek partiyiz. Tek partili hayattan, çok partili sisteme geçilmesini sağlayan, demokrasinin ve adaletin yeşermesi için bir asıra yakın mücadele eden Cumhuriyet Halk Partisi kongre takvimi başladı. 
Şölenimiz İzmir’in kurtuluş ve partimizin kuruluş tarihi olan 9 Eylül de başlayacak.
Cumhuriyet Mahallesi’nde başlamamızın da bizim için ayrı bir önemi var.
Mahallelerde üyelerimiz oy kullanırken, vatandaşlarımızı da süpriz etkinliklerle karşılayacağız. 
Mahallelere sandık konularak, delegelerin seçim takvimi, seçim yapılacak yerlerin adresleri, tarihleri ve görevli ilçe yöneticilerinin yer aldığı tablomuz aşağıda bilginize sunulmuş olup, Demokrasi ve adalet şölenimize bütün Sarıyerlileri bekliyoruz."



İLÇE KONGRESİ ARALIK AYINDA
Öte yandan kongre takvimi ile ilgili gazeteci Tuncay Dağlı'ya açıklamada bulunan CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz, muhtarlık bölgesi delege seçimlerinde 8 bin 500 parti üyesinin oy kullanacağını ve 38 mahallede 400 delecenin seçileceğini söyledi. Deniz, ilçe başkanı ve belediye başkanı da dahil olmak üzere 18 de doğal delege bulunduğunu belirtirken, ilçe başkanlığı kongresinin de önümüzdeki Aralık ayında gerçekleştirileceğini ifade etti.
 
 
Tuncay Dağlı-Kent Yaşam
 
 

Editör: Haber Merkezi