BEYOĞLU- 24 Haziran seçimlerine yoğun bir şekilde hazırlanan CHP Beyoğlu İlçe Başkanlığı’nın Yenişehir Mahallesi’nde açtığı seçim irtibat bürosunun açılışına CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayları Aykut Erdoğdu, Ünal Çeviköz, Yüksel Mansur Kılıç, Ali Şeker, İsmail Yüksel, Canan Sezerler, CHP Beyoğlu ilçe Başkanı Bekir Özcan, ilçe yöneticileri, İlçe Kadın Kolu Başkanı Dilek Güldür, kadın kolları üyeleri,  Gençlik Kolu Başkanı Atakan Taşbilek ve gençlik kolları üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

‘DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUZ’

Coşkulu bir şekilde hizmete açılan seçim irtibat bürosunun açılışında bir konuşma gerçekleştiren CHP Beyoğlu İlçe Başkanı Bekir Özcan, Türkiye kritik bir süreçten geçiyor. Ülkemiz ayrışmayı, kutuplaşmayı değil, kardeşliği barışı hakediyor. Her vatandaşımızın bunu istediği düşüncesiyle sokak sokak, kapı kapı dolaşarak umudumuzu büyütmeye çalışıyoruz. Ülkemizi daha iyi bir geleceğe hazırlamak için hepinizin desteğini bekliyoruz. Sabah evinden çıkarken çocuğuna harçlığını veremeyen anne içindir tüm çabamız. Bu yüzden artık kardeşlik türküleri yükselmelidir. Bu duygularla irtibat büromuzun açılışına katkı sunan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz’ dedi.

‘ÇOK AZ ZAMAN KALDI’

CHP Genel Başkanı Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Adayı Aykut Erdoğdu ise Cumhuriyet Halk Partisi ailesinin bir ferdi olarak seçim bürosunun açılışında emek veren herkese teşekkür etti. Türkiye’de vatandaşların yüzü gülen bir Cumhurbaşkanı görmek istediğini vurgulayan 2. Bölge Milletvekili Adayı Ali Şeker, ‘Güleryüzlü bir Cumhurbaşkanı Adayı olan Sayın Muharrem İnce’ye hepinizden destek bekliyorum’ şeklinde konuştu. İrtibat bürosunun açılışına emeği geçen herkesi yürekten kutladığını belirten CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Ünal Çeviköz ise ‘Bugün önemli bir sınav vardı. Bugün LGS sınavına giren öğrencilerimize başarılar diliyorum. Ancak öğrencilerimizin maalesef telaşı bitmeyecek. Çocuklarımızın eğitimi ile ilgili 16 yılda defalarca değişen eğitim sisteminin düzelmesi için çok az bir zaman kaldı. Artık ‘Tamam’’ diye konuştu.

‘İSTANBUL’UN YÜKÜNÜ ÇEKİYOR’

Beyoğlu ilçesinden CHP 2. Bölge Milletvekili Adayı Yüksel Mansur Kılınç ise şunları söyledi. İstanbul’un yükünü Beyoğlu, Taksim çeker. Beyoğlu ve Taksim’in yükünü de Yenişehir çeker. Çalışanlarıyla, esnafıyla aynı zamanda Yenişehir bir emek semtidir. Sanatçıları da emekçidir. Hizmet sektöründe çalışanları da emekçidir. Yıllarca ya ilçede ya mahallede hep birlikte yaşadığınız bir arkadaşınızı meclise göndereceksiniz. Yıllardır Türkiye ile ilgili gözlemleriniz, çözümleriniz var. Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul’dan Türkiye’ye iktidara sizin gücünüzle yürüyecektir. 2. Bölge Milletvekili Adayı Canan Sezerler ise yaptıkları saha çalışmalarında AK Parti seçmeninin Muharrrem İnce’den yana tavır koyduklarını görmekten memnuniyet duyduklarını ifade etti. 2. Bölge Milletvekili Adayı İsmail Yüksel ise ‘Çocuklarımıza daha yaşanılabilir bir ülke bırakmak adına var gücümüzle çalışıyoruz. Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum’ dedi. 

Fidan UĞUR-Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi