Eski dönem Bakırköy Belediye Başkanı ve Çevre Bakanı Ali Talip Özdemir, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şamil Ayrım, MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Faruk Aksu, MHP Milletvekili Celal Adan ve MHP İl Başkanı Birol Gür’ün de katıldığı yemekli toplantıya, MHP İlçe Başkanı Turgut İnan ev sahipliği yaptı. Ak Parti İlçe Başkanı Tülin Mazlumoğlu Kestane ve Millet İttifakı Belediye Başkan Adayı Mehmet Umur’un da bulunduğu toplantıya, çok sayıda Bakırköylü sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar, millet ittifakı meclis üyeleri, il ve ilçe yöneticileri de katıldı.

TÜRKİYE ÜZERİNDEKİ OYUNLAR DEVAM EDİYOR

Toplantının ev sahipliğini yapan MHP İlçe Başkanı Turgut İnan, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Türkiye'nin bekası için kurulan Cumhur İttifakının hain darbe girişimini engellediğini söyleyerek, Türkiye karşıtı olanların ülkemiz üzerindeki sinsi oyunlarının devam ettiğini söyledi. Genel Başkanları Devlet Bahçeli öncülüğünde Cumhurbaşkanlığı sisteminin hayata geçtiğini ve bu sistemin Türkiye'nin mihenk taşı olduğunu söyledi.

31 Mart yerel seçimlerinin Cumhur İttifakı açısından da önemine değinen MHP İlçe Başkanı İnan, en ufak bir başarısızlığın bu sistemin hayata geçmesini olumsuz etkileyeceğini söyleyerek, tüm katılımcılara teşekkür etti.

Toplantıda söz alan Ak Parti İlçe Başkanı Tülin Mazlumoğlu Kestane, seçim startının verildiği günden bu güne hiç durmadan çalıştıklarını ve MHP İlçe Başkanlığı ve teşkilatı ile uyum için de ve canla başla çalıştıklarını belirtti.

ELİNİZİ TAŞIN ALTINA KOYUN

Salondakilere seslenen Mazlumoğlu Kestane, “Sizler Bakırköy'ün tanınan bilinen insanları olarak lütfen iş hayatı, siyasi hayatı ve özel hayatı ile kefil olduğum başkan adayımız Mehmet Umur’u eşinize dostunuza ve bulunduğunuz camialara anlatın ve benimde kefaretimle çekinmeden sizlerde kefil olun” ifadeleriyle, “Ülkemizin ve Bakırköy’ün geleceği için, sizlerde elinizi taşın altına koyun" dedi.

BAKIRKÖY İÇİN EN UYGUN ADAY MEHMET UMUR’DUR

Toplantının onur konuğu olan eski Çevre Bakanı ve Bakırköy Belediye Başkanı Ali Talip Özdemir de, başkanlık yaptığı dönemlerdeki Bakırköy ile şimdiki Bakırköy arasında hizmet ve anlayış açısından çok fark olduğunu söyleyerek, o dönemlerde Bakırköy'de yapılan en büyük hareketi Ülkücü Hareket’in desteği ile yaptıklarını söyledi. Ali Talip Özdemir, 1 Nisan tarihinin çok önemli olduğunu söyleyerek Mehmet Umur’un Bakırköy için en uygun ve en temiz aday olduğunun altını çizdi.

‘BELEDİYE İŞİ, GÖNÜL İŞİ’ DİYEREK YOLA ÇIKTIK

Toplantıda söz alan Cumhur İttifakı Bakırköy Belediye Başkan Adayı Mehmet Umur, adaylığının açıklandığı günden beri, “Belediye işi, gönül işi” diyerek sokak sokak, hane hane gezdiklerini söyledi. Birlikte kazanmak için herkesin desteğini beklediğini söyleyen Umur “Kazanan Bakırköy olsun” diyerek Bakırköylülere seslendi. Bakırköy’ün son 15 yıldır ideoloji kurbanı olduğunu söyleyen Umur, “Size söz veriyorum, 25 yıllık hizmetsizliği 5 yılda sıfırlayacağım”

BAKIRKÖY’Ü ESKİ HEYECANINA KAVUŞTURALIM

Gençliğinde büyük bir heyecan ve hevesle geldiği eski Bakırköy ile şimdiki arasında dünya kadar fark olduğunu söyleyen MHP İl Başkanı Birol Gür, eski zaman hatıralarının hafızasında taze bir şekilde durduğunu ve eski mutlu ve heyecanlı günlerine kavuşması için, 31 Mart tarihinin yeni bir şans kapısı olduğunu söyledi.

CUMHUR İTTİFAKI, BİRLİK VE BERABERLİĞİN TEMİNİDİR

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Faruk Aksu, yaptığı konuşmada 15 Temmuz’un bir dönüm noktası olduğunu ve oluşan Cumhur İttifakı’nın, ülkenin birlik ve beraberliğinin temini için önemli bir adımı olduğunu belirtti.

Sırasıyla konuşan MHP Milletvekili Celal Adan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şamil Ayrım’da, Türkiye’nin birlik ve bütünlüğü için bu seçimi almak zorunda olduklarını ve alacaklarına inandıklarını söyleyerek, Bakırköy Belediye Başkan Adayları Mehmet Umur’a ve toplantıyı düzenleyen MHP Bakırköy İlçe Teşkilatına teşekkür ettiler.

Selvi Sarıtaç / Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi