Delta Holding’in Esenyurt’ta yapımcı firmalığını yaptığı E-6 otoyoluna sıfır, E-5 otoyoluna cephe ve metrobüse 3 dakikalık mesafede konumlanan Dubai Comfort WaterPark projesi içerisinde yer alacak otel için Radisson Hotel Group ile anlaşma gerçekleştirildi. Anlaşmaya ait lansman Sarıyer’de bulunan Vadi İstanbul'un yanında yer alan Radisson Blu Hotel’in Balo Salonu’nda düzenlendi. Delta Holding Yönetim Kurulu Başkanı Seyithan İzsiz ve Radisson Hotel Group Türkiye Temsilcisi Ramsay Rankoussi’nin katıldığı lansmanda birçok basın mensubu da yerini aldı.

KALİTELİ MARKALARLA İŞ BİRLİĞİ SÜRECEK

Delta Dubai Comfort –Waterpark projesi hakkında kısa bilgiler veren Delta Holding Yönetim Kurulu Başkanı Seyithan İzsiz, proje içerisinde otel, okul, hastane, açık hava alışveriş merkezi, avrupa yakasının ilk ve tek gösteri havuzu ile birlikte ofis ve residansların bulunacağını anlattı. Bin kişilik kapasitesi ile bölgede hiç olmayan bir amfi tiyatroyuda proje ile birlikte Esenyurt’a kazandıracaklarına değinen İzsiz, proje alanının İstanbul Havaalanına 20 dakika uzaklıkta olduğunu ve içerisinde 35 mağazalık açık hava alışveriş merkezi bulunacağından bahsetti. İlk adım olarak Otel için Radisson Hotel Group ile anlaştıklarını açıklayan İzsiz, ‘’Radisson Oteller Zinciri Türkiye içerisinde kendisini kanıtlamış ve her geçen gün büyüyen bir marka. Bu yüzden bizde kendilerini tercih ettik’’ dedi. İzsiz ayrıca, ‘’ Sadece otel markası için değil hastane ve kolej içinde iyi markalar ile iş birliği yapmak istiyoruz. 102 yataklı A sınıfı bir hastane ile bin öğrenci kapasiteli kolej yapacağız. Markalarla görüşmelerimiz sürüyor. En kaliteli hizmeti verecek olanı seçeceğiz’’ diye belirtti. Ayrıca Radisson Hotel Group’un Çinli bir grup tarafından satın alındığına da değinen İzsiz, ‘’ Dünya’da 140 milyon vatandaş bu oteli tercih ediyor. Gezdikleri ülkelerde ilk önceliği Radisson’a veriyorlar’’ dedi.

İSTANBUL’UN EN BÜYÜK YABANCI OTELLER ZİNCİRİ MARKASIYIZ

2020 yılına böyle büyük bir proje ile başlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Radisson Hotel Group Türkiye Temsilcisi Ramsay Rankoussi, ‘’ Bu iş birliğini bu kadar misyoner bir grup ile yapıyor olmaktan dolayı gururluyuz. Esenyurt bölgesinde böyle büyük çaplı başka bir proje henüz yok. Her ne kadar son dönemde Türkiye’de çeşitli sorunlar ortaya çıksa da, biz burada yaptığımız yatırımların devamlılığını sağlayacak olan çalışmalar yapmayı sürdürüyoruz. İstanbul’da hali hazırda ki en büyük uluslararası yabancı zincir otel markasıyız’’ dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Delta Holding Yönetim Kurulu Başkanı Seyithan İzsiz ve Radisson Hotel Group Türkiye Temsilcisi Ramsay Rankoussi’nin birlikte imzaladığı anlaşma ile birlikte Delta Dubai Comfort –Waterpark projesi içerisindeki otelin Radisson Hotel Group’a ait olacağı kesinleşmiş oldu.

Tolga ÖZDEMİR - KENT YAŞAM

Editör: Haber Merkezi