Gerçekleşen ziyarette Başkan Adayı Deniz Köken AK Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Adem Koçyiğit, AK Parti Eyüpsultan İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Eyüpsultan ilçe Gençlik Kolları üyeleri ve çok sayıda vatandaş eşlik etti.



"GÖZDEN IRAK OLAN GÖNÜLDEN IRAK OLMAZ"

“Pirinççi Mahallesi bizim kalemiz. İnsan kalesini zayıf düşürürse savaşı kaybeder” diyen Deniz Köken sözlerini şöyle sürdürdü: "Buranın hak ettiği değere ulaşması için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Pirinççi gelişecek. İmarını yapmak, ulaşımını sağlamak, suyunu getirmek… Bir belediyenin olmazsa olmazıdır bunlar. Bu 3 konu vazgeçilmezidir belediyelerin. Bunların birini eksik yaparsak hepsi birbirinin üstüne biner. Pirinççi'nin sorunları için Büyükşehir Belediyesi ve Eyüpsultan Belediyesi yetkilileri ile görüştüm. Küçük bir brifing de aldım bu konuyla ilgili olarak. Özel bir çalışmamız var. Öncelikle bilimsel olarak, yasal olarak üzerimize düşeni yapacağız. Buranın alt yapı problemlerini de çözmemiz lazım. Eyüpsultan ile bağlantısını doğru yapmamız lazım.

Gözden ırak olan gönülden ırak olmaz. Ben buranın gelip gezilecek, görülecek bir yer olmasını istiyorum. Bir şehirde çocuk da, genç de, kadın da, engelli de, yaşlı da rahat yaşamalı. Bu bölge üretim yapan bir bölge. İstihdam sağlıyor. Ekonomiye de önemli katkı sağlıyor. Bu yüzden de önemli. Sorunlarımızı öncelik sıralamasına göre birer birer çözeceğiz inşallah." 



"31 MART'TAN YÜZÜMÜZ AK ÇIKACAĞIZ İNŞALLAH"

Pirinççi Mahallesi sakinlerine teşekkür ederek konuşmasına başlayan AK Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Adem Koçyiğit ise, "Bizler her mahallemizi ziyaret ediyoruz. Vatandaşlarımızla istişare ediyoruz. Onların sorularını dinliyoruz. Önerilerini not alıyoruz. Deniz Başkanımızın her zaman dediği gibi Eyüpsultan'ı ortak akılla yöneteceğiz. Deniz Başkanımız uzun yıllar Eyüpsultan'a hizmet etti. Daha sonra Cumhurbaşkanımızın görevlendirmesiyle Antalya, Erzurum ve Gaziantep'e gitti ve orada çok önemli projelere imza attı. İnşaallah Eyüpsultan'ın tarihine geçecek, yıllar sonra hatırlanacak projelere burada da imza atacak. 31 Mart seçimlerinden inşallah yüzümüz AK bir şekilde çıkacağız." diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi