VEYSEL KARANİ BÖLGESİ

(Akşemsettin, Çırçır, Karadolap, Yeşilpınar Mahallesi)

AKŞEMSETTİN YAŞAM ALANI

Veysel Karani bölgemizde 7'den 70'e tüm nesilleri biraraya getiren yaşam alanı projesinde spor, eğitim, etkileşim ve dostluk var. Parseller Spor Kulübü'nün yanı başındaki alanda kurulacak olan yaşam alanı; içindeki kreş, kadınlar lokali, yaşlılar evi, spor sahaları ve bisiklet parkuru ile herkesin hayatına hayat katacak.

ÇIRÇIR FARKINDALIK PARKI

Engelleri Sevgi ve Destekle Aşacağız

Bedensel engelli çocuklarımızın kullanımına yönelik 8400 metre karelik bir alanda özel olarak tasarlanan Çırçır Farkındalık Parkı projesi, çocukların uyum ve eğitim süreçlerini desteklemeyi amaçlamaktadır. Çocukların bedensel ve mental becerilerini artıracak oyuncakların yanı sıra parkta ayrıca engelli çocuklarımız ve onların kaygısını her an yaşayan ebevenleri için aile danışmanlık hizmetleri de verilecektir.

ENGELLİ REHABİLİTASYON MERKEZİ

Eyüpsultan'ı her açıdan engelli dostu bir ilçe haline getirecek projelerden Rehabilitasyon Merkezi, engellilerin yaşam kalitesini sürdürülebilir bir seviyeye çekebilmek için planlandı. Veysel Karani Bölgesinde faaliyete geçecek olan merkezde, engelli hemşehrilerimizin engellerinin etkisini azaltmak, onları sosyal yaşamda daha aktif kılacak tedavi olanakları ve uzman kadromuzla birlikte çalışacağız.

YEŞİLPINAR BÖLGE PARKI, CAMİİ, SOSYAL TESİSİ VE ZEMİNALTI OTOPARKI

Yeşilpınar'a sosyal yaşamı estetik bir yaklaşımla zenginleştiren bir proje kazandıracağız. Camii, pazar ve zeminaltı otoparkı ile Veysel Karani bölgesi için yepyeni bir yaşam alanı olacak Yeşilpınar Bölge Parkı, özel peyzaj uygulamaları ile de bölgeye huzur katacak.

YEŞİLPINAR SPOR TESİSİ

Yeşilpınarlıların en büyük sorunlarından biri çözüme kavuşuyor. Yeşilpınar Spor Tesisi, tamamlandığında hem çocukların ve gençlerin ilgi odağı olacak.

YEŞİLPINAR MACERA PARKI

Gençler müjde!.. Heyecan, macera, adrenalin bu parkta… Gençlerin keyifli vakit geçirebileceği park büyük ilgi görecek. 

ÇIRÇIR KAPALI SPOR SALONU

Çırçırlılar yepyeni bir spor salonuna kavuşacak. Bölgenin en önemli sorunlarından biri daha bu projeyle çözülmüş olacak.

KARADOLAP YAŞAM VE SPOR ALANI

Karadolaplıların spor yaptığı hanımların çocuklarıyla birlikte keyifli anlar geçirebilecekleri yaşam ve spor alanı, en kısa zamanda bitirilip halkın hizmetine sunulacak.

ÇIRÇIR SPOR PARKI

Çırçır Spor Parkı, bölgedeki büyük bir ihtiyacı karşılayacak. Parkta hem spor, hem de doğa yürüyüşü yapmak mümkün olacak.

Editör: Haber Merkezi