Görev yaptığı 4 yıl boyunca Bakırköy'e yaptığı hizmetler için teşekkür eden Dernek Başkanı Nurdan Erdiş ve yönetim kurulu, Adem Öztürk'e teşekkür plaketi sunarak, yeni görevinde başarılar diledi.

Çok sayıda STK olan Bakırköy'de, görev yaptığı sürece toplum yararına çalışmalarıyla kendilerini fark ettiren Bakırköylüler Derneği'ne başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür eden Öztürk, görev hayatı boyunca en huzurlu yıllarını Bakırköy'de geçirdiğini söyledi. 

Bakırköylüler Derneği ile tanışmaktan ve yaptıkları çalışmalardan onur duyduğunu belirten Öztürk, Görev bitiyor ama dostluklar devam ediyor. Dostlarımı arttırarak buradan ayrılıyorum" dedi.

Lojistik açıdan Bakırköy'ün kolay bir yerleşim bölgesi olduğunu, Bakırköy'e ilk atandığında korkarak geldiğini ve görev yaptığı sürece Bakırköy'ün İstanbul demek olduğunu  gördüğünü belirten Adem Öztürk, "Bakırköy'den çıkınca televizyonlardan izlediğimiz şehrin keşmekeşini yaşıyoruz. Doğrusu Bakırköy bize yetiyordu ve sizlerle de doya doya dört yıl geçirdim. Ekonomisi, eğitimi, sağlığı ve dinamizmi ile Bakırköy'ü istanbul'dan ayrı tutmak lazım" diyerek düşüncelerini aktardı.

Bakırköylüler Derneği'nin yaptığı çalışmaları yakından takip ettiğini, özellikle düzenledikleri Futbol Turnuvası ile kendilerini gösterdiğini ve samimi dostluklarından dolayı da taktir ettiğini belirten Öztürk, "Emekli olduktan sonra Bakırköy'e yerleşebilirim ve derneğinizde çalışabilirim" diyerek duygularını ifade etti.

Dernek Başkanı Nurdan Erdiş'e, derneğin kadın yoğunluklu olmasının farkının hemen belli olduğunu söyleyen eski Kaymakam, yeni Vali Yardımcısı Adem Öztürk, derneğe bir misafirhane yapılmasını önererek, "Derneğimiz Evimiz. Geldiğimde sizleri mutlaka ziyaret edeceğim. Sizin de artık Ordu'da bir eviniz var" dedi.

Bakırköy Kaymakamlığı görevine Manavgat Kaymakamı Nazmi Günlü'nün atandığını ve Bakırköylüler Derneği'nin çalışmalarıyla kendilerini yeni kaymakama da farkettireceğinden şüphesi olmadığını söyleyen Öztürk, dernek başkanı ve yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini ifade ederek, çok güzel anılarla ve dostluklarla Bakırköy'den ayrıldığını söyleyerek, dernek çalışmalarında başarılar diledi. 

Selvi Sarıtaç / Kent Yaşam 

Editör: Haber Merkezi