KÜÇÜKÇEKMECE- Yoğun katılımla gerçekleşen programa Küçükçekmece Amatör Ve Profesyonel Mücadele Spor Kulüpler Derneği Başkanı Şafak Biçer’in yanı sıra dernek yönetim kurulu üyeleri, Küçükçekmece İlçe Gençlik Spor Müdürü Göksun Öz, Küçükçekmece Ak Parti Geçlik Spor Komisyonu  Başkanı Erkan İnce, Küçükçekmece’de hizmet veren spor kulüplerinin başkanları, antranörler ve sporcular katıldı.

‘SPORU GÜZEL YERLERE TAŞIYALIM’

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Küçükçekmece Amatör Ve Profesyonel Mücadele Spor Kulüpler Derneği Başkanı Şafak Biçer, “ Bizlere destek olunduğu taktirde biz burada İstanbul şampiyonu çıkartırız. Sadece İstanbul değil, Maramara bölgesinde birinciler çıkartır Avrupa ve Dünya şampiyonlarına arkadaşlarımızı göndeririz. Bunları yapacak kapasitemiz var. Kurumlarımız gelsinler buradaki spor kulüplerine destek versinler. Hep beraber Küçükçekmece’de sporu güzel yerlere taşıyalım” dedi.

‘DESTEKLERİMİZ SÜRECEK’

Biçer ardından konuşan Küçükçekmece İlçe Gençlik Spor Müdürü Göksun Öz, “Biz Küçükçekmece olarak büyük bir ilçeyiz. Spor camiasında da işin ehli hocalara sahibiz. İlçe sporcularımız da bu anlamda çok şanslı. Her zaman olduğu gibi spora ve sporcuya desteklerimiz sonuna kadar devam edecektir” diye konuştu.  Küçükçekmece  Ak Parti Geçlik Spor Komisyonu  Başkanımız Erkan İnce ise, “Biz spor adına başarıların elde edilmesi için hem gençlerimizle beraber ve siz değerli hocalarımızla beraber her türlü oluşumla birlikte güç birliği içinde mücadele vermeye hazırız. Bu noktada yapılacak olan tüm çalışmaları destekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Şaban KARADUMAN / Kent YAŞAM

Editör: Haber Merkezi