Bakırköy turuna Türkiye Yardımsevenler Derneği Bakırköy Şubesi ziyareti ile başlayan Ünal Erzen, Dernek Başkanı Türkan Alper ve yönetimi ile uzun bir müddet sohbet etti.

Bakırköy’de iki dönem belediye başkanlığı yapan eşi Ateş Ünal Erzen ve dönemin Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Meltem Ünal Erzen’in çalışmalarının hala çok ses getirdiğini söyleyen dernek yöneticileri, İYİ Parti’ye çalışmalarında başarılar diledi. Ülkemiz için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Daha sonra Türk Anneler Derneği Bakırköy Şubesi’ni ziyaret eden Ünal Erzen, Başkan Çiğdem Göymen ve yönetimi ile Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanlığı döneminde birlikte yaptıkları ortak projeleri konuştu. Ünal Erzen, dernek bahçesinde bulunan ve kadın meclis başkanlığı döneminde yenilenen Zübeyde Hanım heykeli önünde hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra, Bakırköy Lisesi Mezunları Derneği ve Türk Kadınlar Birliği’ni ziyaret etti.

24 Haziran seçimlerini değerlendiren İYİ Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Doç. Dr. Meltem Ünal Erzen, İyi Parti’nin merkez bir parti olarak, halkın talepleriyle kurulduğuna dikkat çekerek, kendisi için değil Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener için oy istediğini dile getirdi.

Karşılıklı fikir alış verişlerinin yapıldığı görüşmenin ardından Bakırköylüler Derneği’ni de ziyaret eden Doç. Dr. Meltem Ünal Erzen büyük ilgi ve sevgi ile karşılandı.

Karşılıklı fikir alış verişleriyle geçen sohbetin ardından, Prof. olmasına bir yıl süresi kaldığı halde, istifa ederek İYİ Parti kurucu üyesi olan Milletvekili Adayı Doç Dr. Meltem Ünal Erzen, İYİ Parti’ye üye olmak isteyen bazı Bakırköylülere rozet taktı. Ünal Erzen, “Meselemiz ülke. Makam veya mevki değil” dedi.


Selvi Sarıtaç / Kent Yaşam


 


 


 

Editör: Haber Merkezi