Çocukluğunun geçtiği mahallesinde seçim ofisi açan Ünal Erzen, en güzel anılarını yaşadığı mahallesinde olmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek, ofisin ‘İYİ Parti irtibat bürosu’ olarak seçimden sonra da açık kalacağını ve İYİ’lerin kendi yeri gibi hissedeceği bir mekan olarak devam edeceğini söyledi.

İrtibat Bürosu açılışına, Terkos Durusu da uzun yıllar öğretmenlik yapan ve mahalleli tarafından sevinçle karşılanan anne-babası da katıldı. İki dönem Bakırköy Belediye Başkanlığı yapan eşi Ateş Ünal Erzen, çocukları ve eski belediye meclis üyesi Uğur Habeş’in yanı sıra, İYİ Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Mustafa Vural, Teşkilat Başkanı Tuncay Aktürk, ilçe yöneticileri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı açılışa, irtiat bürosunun açılışını duyan çocukluk arkadaşları da katılarak Ünal Erzen’e sürpriz yaptı.

MELTEM ÜNAL ERZEN’E BÜYÜK İLGİ

Hep birlikte kesilen kurdeleli açılışın ardından çay sohbeti eşliğinde eski günler, kaybolmaya yüz tutan mahalle kültürü ve komşuluk ilişkileri konuşuldu. Günümüzde mahalle kültürünün kalmadığını, komşunun komşuya güvendiği ve öğretmenlik mesleğine saygınlığın korunduğu günlere özlemin konuşulduğu gecede, Meltem Ünal Erzen mahalle sakinlerinden büyük ilgi gördü.

“Siyasal İletişim”, “Kamu Diplomasisi” ve “Lobicilik” uzmanı İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Meltem Ünal Erzen’in İYİ Partiye katıldığını, kurucu üyelerinden olduğunu ve şimdi de milletvekili adayı olduğunu duyduğuna çok memnun olduklarını dile getiren Arnavutköylü sakinler, aynı zaman da çokta şaşırdıklarını dile getirdiler.

Doç Dr. Meltem Ünal Erzen, özgür, güvenli, hukukun üstünlüğünü ön planda tutan, komşuları ile barış içerisinde, istikrarlı ve öngörülebilir bir ekonomiye sahip, uluslararası platformda saygın, milleti ile barışık, ülkesi için sorumluluk alan bireylerden oluşan ve geleceğine umutla bakan eşit fırsatlar ülkesi bir Türkiye hayali ile yola çıktığını belirtti.

TÜM ÜLKE ÇOCUKLARI İÇİN ÇALIŞMALARIMA DEVAM EDECEĞİM

Ekonomik ya da mevki kaygısı yaşamadığını ifade ederek, kendi çocukları için değil tüm ülke çocukları için çalışmalarına devam edeceğini söyleyen Ünal Erzen, “Özgürlüğünden ve bağımsızlığından ödün vermeyen bir milletin evlatları olarak, başarılı olacağımız ve seçimlerde siz sevgili hemşehrilerimizin güvenine mazhar olacağımızdan en ufak bir şüphem yok” dedi.

Açılışın ardından seçim çalışmaları kapsamında Tayakadın, Balaban, Yeniköy, Boyalak, Taşoluk Köy içi, Baklalı ve Karaburun köylerini ziyaret ederek vatandaşlara İYİ Parti’nin çözüm önerilerini aktaran Ünal Erzen’in çalışmalarına, ofis açılışına katılan herkes destek verdi.

Oldukça kalabalık bir gurup halinde gecenin geç saatlerine kadar, sokakları ve kahvehaneleri gezen Ünal Erzen ve beraberindeki ekip, vatandaşlarla uzun uzun sohbet ederek, fikir alış verişinde bulundu.

Gittiği her yerde sevinçle “Bizim kızımız” diye karşılanan Doç. Dr. Meltem Ünal Erzen’in, öğretmen anne ve babasının da büyük ilgi gördüğü seçim gezisi gecenin geç saatlerine kadar devam etti.

Selvi Sarıtaç / Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi