“Meclisimizin, Bahçelievler’imize, İstanbul’umuza, ülkemize ve halkımıza hayırlı olmasını diliyorum diye konuşan Başkan Bahadır;” Meclisimizin bu yeni dönemi uyum içinde başarılı hizmetlerle geçirmesini dileyerek meclis çalışmasını başlatıyorum” dedi

Seçilen 45 meclis üyesinin tamamının hazır bulunduğu ilk toplantı, alınan yoklama ile başlayıp, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Ardından Meclis’e Başkanlık yapan Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır’ın açış konuşması gerçekleşti.

“Bahçelievler halkı bizden hizmet bekliyor”

Sözlerine seçilen meclis üyelerini tebrik ederek sürdüren Başkan Bahadır; “Bahçelievler halkı 31 Mart itibari ile teveccüh göstererek bize görev verdi. Bugün burada startını vereceğimiz çalışmayı inşallah bundan sonraki süreçte de hep beraberce sürdüreceğiz. Buradan bize bu emaneti veren Bahçelievler halkına teşekkür ediyorum. Bahçelievler halkı bizden hizmet bekliyor, yapacak çok işimiz var. Bundan böyle tüm çabamız Bahçelievler için olacak. Bu çalışmalarda sizlere kolaylıklar diliyorum” diye konuştu.

Başkan Bahadır’ın, yaptığı konuşmanın ardından, diğer gündem maddelerine geçildi ve gerekli komisyonlar oluşturularak, meclis üyeleri görevlendirildi. Buna göre isimleri belirlenen meclis üyeleri gerekli komisyonlarda görev yapacağını belirtti.

HAYRİYE ÇAYNÜK/ KENT YAŞAM

Editör: Haber Merkezi