Başkan Dr. Handan Toprak Benli bu kapsamda, Gümüşpala Paşaeli Parkı’nda birim müdürleriyle birlikte sağlıklı ve güvenli ortam oluşturmak için alan çalışmasında bulundu.

Yeşilkent Mahallesi’nde birim müdürleriyle birlikte yol yapım ve asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Dr. Toprak Benli, Yeşilkent Mahalle Muhtarı Aziz Körpeci’ye yaptığı ziyarette, yapılacak hizmetler hakkında bilgi paylaşımında bulundu. Yeşilkent Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek, onların isteklerini dinleyen Başkan Dr. Toprak Benli, vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılandı.

Vatandaşları mutlu ve üzüntülü günlerinde yalnız bırakmayan Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, Yozgat Çekerek Çakırköyü eski muhtarı Hasan Karabulut’un cenazesine katılarak, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı dileklerini iletti. Başkan Dr. Toprak Benli ayrıca Yeşilkent Cemevi Başkanı Mehmet Yıldırım’a da başsağlığı diledi.

Son olarak Firuzköy Kentevi Çocuk Kulubü’nü ziyaret eden Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli burada öğrenci ve velilerle buluşarak sohbet etti.

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, Avcılar halkının hak ettiği hizmetler noktasında çalışmaların artarak devam edeceğini söyledi. Senay BADUR-Kent Yaşam

 

Editör: Haber Merkezi