3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında 1903 Karakartallar Derneği tarafından Küçükçekmece’de bulunan Halkalı Sosyal Tesisleri’nde bir etkinlik düzenlendi. Etkinliğe Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi ile birlikte engelli çocuklar ve aileleri katılırken, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi’de Yeni Uygulama Sınıfı ve Spor Salonu açılışının ardından bu davete geldi. Sihirbaz, palyaço ve Karagöz-Hacivat gösterilerinin yer aldığı etkinlikte Ahmet Nur Çebi ve Kemal Çebi çocuklara hediyeler vererek, bolca fotoğraf çektirdi.



 

GÜZEL GÜNLER YAŞAYACAĞIZ

 

Düzenledikleri etkinlikten dolayı 1903 Karakartallar Derneği Başkanı Cengiz Sarkıkaya’ya teşekkür ettiğini belirten Ahmet Nur Çebi, " Cengiz beyin bu hususlarda yaptığı önemli hizmetler var. Ayrıca Küçükçekmece Belediye Başkanımız Kemal Çebi’nin de burada olması beni çok mutlu etti. Onun da katkı verdiğini gördük. Çocuklarımızı mutlu ettiysek ne mutlu bize. Beşiktaş dernekleri bunları yapmaya devam edecektir. Bu kardeşlerimizle 7 sene önce birlikteydik. O zaman çok ufaktılar ve hepsinin büyümüş olduğunu görmek beni çok mutlu etti. Hepsinin içinde cevherler var. Hepsinin uzun ömürleri olsun, çok güzel günler yaşayacağız beraber inşallah. Onları hatırlayıp önemsemek bizim toplumumuz için vazife olmalı" diyerek günün önemini başka açıklamalarla gölgelemek istemediğini belirtti.



 

SPOR ELİYLE KUTLANMASI ÖNEMLİ
 

1903 Karakartallar Derneğine çok anlamlı bir günde bu etkinliği yaptıklarından dolayı tebriklerini ileten Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi ise şöyle konuştu: "Başkanımızın da bu kadar işinin gücünün arasında buraya gelmesi çok anlamlı. Kendisine teşekkür ediyorum. Böyle günleri önemsiyor. Spor bir vesile olabilir ama bugünlerin spor eliyle kutlanması, benim adıma çok önemli. Bu organizasyonun kendi ilçemde olması da çok değerli. Başkanımızın yanında profesyonel sporla ilgili bir şey söylemek de bana düşmez. Herkese çok teşekkür ediyorum. Dernek başkanımızı da ayrıca tebrik ediyorum, bana da formayı giydirdi.”

Tolga ÖZDEMİR / KENT YAŞAM

Editör: Haber Merkezi