BARIŞ PINARI HAREKATINA KARŞI TAVIR SERGİLENDİ

İlk sözü alan Ak Parti Gurup Başkanı Halit Cebeci, Suriye’nin kuzeyinde düşünülen terörist devletinin kurulmasına asla izin verilmeyeceğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın defalarca dile getirdiğini ve gerekli uyarıları yaptığını söyleyerek, “Barış Pınarı Harekatı’yla gerekli dersin verildiğine inanıyorum. Bizlerin burada daha rahat ve huzurlu bir şekilde oturabilmesi için canını hiçe sayarak mücadele eden asker ve polisimizi rabbim muvaffak eylesin” diyerek konuşmasını bitirdi.

CHP adına söz alan gurup başkanı Cavit Ganiç’te, ordumuzun bu mücadeleden başarıyla çıkacağına inandığını ifade ederek, Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu’nun da dediği gibi; hükümet yetkilerinin Suriye’nin legal yetkilileri ile ilişkiye geçmesi gerektiğini ve sorunun devletlerarası çözmesi gerektiğini savundu.

İMAR PLANLARI 5 BİNLİK PLANLARA UYGUN DÜZENLENECEK

Bakırköy’ün merkez 7 mahallesinin imar iyileştirmesiyle ilgili plan tadili teklifiyle ilgili ortak karar alan Bakırköy Belediye Meclisi’nin, İBB Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü, Ak Parti ve CHP İmar Komisyonu ve geçmiş dönemde planlara ret veren komisyon üyeleriyle de birlikte yapılan planları iyileştirme çalışması yaptıklarını söyleyen Ganiç, 5 binlik planlara uygun bir şekilde binlik plan çalışmalarının tamamlanarak gerekirse yapılacak olağanüstü bir toplantı ile İBB’ye gönderileceğini söyledi.

CHP’Lİ KADIN KONSEYİ BAŞKANI, OLMAYAN MUHTARLARI SELAMLADI

Belediye Meclis toplantısında her yıl 11 Ekim’de kutlanan “Dünya Kız Çocukları Günü” ile ilgili söz alan CHP’li Meclis Üyesi ve aynı zamanda Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı olan Arzu Gezent, konuşma öncesi izleyenleri selamladı.

Ak Parti İlçe Başkanı Tülin Mazlumoğlu Kestane’nin de izlediği meclis toplantısında, meclisi izleyen bir gurup vatandaşı ‘sevgili muhtarlarım’ diyerek selamlayan Gezent, geçmiş dönemden beri hem kent konseyinde yetkili hem de mecliste yer almasına karşılık Bakırköy’ü ne kadar tanıdığını sorgulattı.

Selvi Sarıtaç / Kent Yaşam  

Editör: Haber Merkezi