Bahçelievler de aday adaylığı yarışına giren Ecz Mehmet Ali Özkan ve Hüseyin Özkahraman’la birlikte, örgütünü de yanına alarak Atatürk Anıtına çelenk bırakan İlçe Başkanı Özgür Çelik, birlik beraberlik içinde çalışacaklarını vurgulayarak, “Amacımız Bahçelievlievler’i sosyal demokrat bir belediyecilik anlayışına kavuşturmak. Bunun için tüm gücümüzle çalışmalarımıza devam edeceğiz. El ele, kol kola ve omuz omuza çalışacağız” ifadelerini kullandı.

CHP Bahçelievler Belediye Başkanlığı için talep açan diğer aday adayı Hüseyin Özkahraman’a da siyasi nezaketi ve siyasal olgunluğu için  de ayrıca teşekkür eden İlçe Başkanı Çelik, Ecz Mehmet Ali Özkan’a da başarılar diledi.

Aday adaylığında olduğu gibi, çalışmalarına ara vermeden devam edeceğini belirten Hüseyin Özkahraman’da, Mehmet Ali Özkan’a başarılar dileyerek tebrik etti.

Bahçelievler’i makamdan değil, sokaktan yöneteceklerini bir kez daha yenileyen Bahçelievler Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Ali Özkan, sokaklarda hep birlikte çalışacaklarını ve sokağın olanı, sokağa vereceklerini söyledi. Özkan, aynı zamanda millet ittifakının da adayı oldu.

Selvi Sarıtaç / Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi