Eyüp Sultan’da gerçekleşen kahvaltılı toplantıda basın mensuplarına adaylık süreci ile ilgili gelişmeleri aktaran Milli İttifak Adayı Emel Bilenoğlu, ‘Değerli basın mensubu arkadaşlarımızın aracılığıyla, Eyüp Sultan’a değer katacak projelerimizi anlatacağımız tanıtım programımıza, başta kadınlarımız ve gençlerimiz olmak üzere tüm Eyüp Sultanlı vatandaşlarımızı davet ediyorum’ dedi.

‘Eyüp Sultan’da başarıyı sağlayacak gücümüz var’

Basın mensuplarıyla adaylık süreci ile ilgili de açıklamalarda bulunan Bilenoğlu, 2014’ten beri yerel seçimlere dönük çeşitli çalışmalar yaptım. 2014’teki yerel seçimlere dönük çalışmalara katıldım. Bir kadın gözüyle gördüğüm eksiklikleri,  Mimar Sinan Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi bir tasarımcı olarak, estetik bakış açısıyla ele aldım. Yine vicdanın sesini dinleyen bir insan olarak yaşanan sorunları ele aldım. Bu temelde çalışma arkadaşlarımızla birlikte bir yol haritası çizdik. Eyüp Sultan’da bir kadın belediye başkanı adayının başarılı olacağı konusunda hem fikir olduk. Bir kadın adayın, Eyüp Sultan’da yaşayan kadınların, gençlerin, çocukların, halkın ihtiyaçlarını anlaması, iletişime geçmesinin daha başarılı sonuçlar getireceğine inandık.  Bu temelde çok güçlü bir kadro oluşturduk. Kadromuzda kadınlar, gençler, teknik desteği sağlayacak arkadaşlar, örgütümüzün desteği ve ittifak içinde olduğumuz İyi Parti’nini desteği var.  Kalabalık bir aile olmanın verdiği güçle Eyüp Sultan’da hep beraber başarıyı sağlayacağız’ diye konuştu.

‘Halkımıza belediyenin kapısını sonuna kadar açacağız’

Eyüp Sultan’da eşit bir hizmet anlayışını hakim kılacaklarını belirten Bilenoğlu, ‘Uzun zamandır yorulduğumuz, biraz da endişe ettiğimiz bu ayrılıklar ve kopukluklardan, yollarda birbirimize selam verememekten çok yorulduk. Eyüp Sultan’da yaşayan insanlar olarak bu duruma tahammülümüz kalmadı. Bu nedenle iki kolumuzu açıp Eyüp Sultan’da yaşayan tüm vatandaşlarımıza, kendilerine eşit hakları dağıtmak adına yola çıktık. Bizim için Eyüp Sultan’da yaşayan tüm vatandaşlarımıza eşit hizmet anlayışıyla yaklaşacağız. İçinde yaşadığımız ilçeyi daha iyi noktalara taşımak ve ilçe halkımıza belediyenin kapılarını sonunu kadar açmak adına yola çıktık. Bunu başaracağımıza yürekten inanıyoruz. Tüm basın mensubu arkadaşlarımızın desteklerini bekliyoruz’ dedi. 

FİDAN UĞUR-KENT YAŞAM

Editör: Haber Merkezi