15 Temmuz darbe girişiminde Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürü olan Torlak, mülteci vatandaşların en çok yaşadığı ilçelerden biri olan  Zeytinburnu’nda adından çokça söz ettirmiş, toplumun büyük beğenisini kazanmıştı.

Darbe sonrası yapılan tayinler sonucu Bakırköy İlçe Emniyet Müdürüğü’ne getirilen Erdem Torlak, kısa sürede ilçe halkının sevgisini kazanmış, ulaşılabilirlik anlamında bölge halkının taktirini kazanmıştı.

Yapılan yeni tayin ile İstanbul Emniyet Müdürlüğü Muhabere Şube Müdürü olan Erdem Torlak’a, yeni görevinde başarılar dileriz.

Erdem Torlak Kimdir?

1973 Bursa’da doğdu. İlk ve ortaokulu Bursa Mudanya’da tamamladı. 1987 yılında İstanbul Polis Kolejini kazanarak 1991 yılında mezun oldu. Polis Koleji’nin ardından 1995 yılında Polis Akademisi’nden mezun oldu. İlk olarak 1995-2007 yılları arasında İstanbul’da Komiser Yardımcılığı görevine getirildi. 2009-2012 yılları arasında Sakarya Emniyet Müdürlüğü 4.sınıf Emniyet Müdürlüğü görevinde, 2012 yılı Temmuz ayında da Konya-Karapınar’a İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı olarak atandı. 2014 yılında İstanbul Emniyeti Hassas Bölgeleri Koruma Şube Müdürü olarak atandı. Sonrasında Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürü olarak 25 ay başarılı bir çalışma yapan Erdem Torlak Ocak 2017’de Bakırköy Emniyet Müdürü olarak göreve devam etti.

 

Editör: Haber Merkezi