Avcılar CHP İlçe Başkanlığın 11. Olağan Genel Kurulu Grandlife Garden Davet Salonu’nda gerçekleştirildi. Şölen havasında gerçekleştirilen kongreye Belediye Başkanı Turan Hançerli’de katılırken, bazı milletvekilleri ve il yöneticilerinin yanı sıra, çok sayıda partili de salonda yerini aldı.

Oylama öncesinde delegelere ve partililere seslenen başkan adayları birlik ve beraberlik mesajı verdi. Konuşmaların ardından saat 17.00 sularında 400 delege oy kullanmak için sandık başına geçti. Kısa sürede sona eren oylama neticesinde mevcut İlçe Başkanı Erdal Nas delegelerin 212’sinin oyunu alarak bir kez daha ilçe başkanlığına seçildi. İki adalı ilçe kongresinde başkanlığa aday olan eski Meclis Üyesi Ali Ekber Çelik ise 169 oy aldı.

NAS “HEP BİRLİKTE ÇALIŞMAYA HAZIRIZ”

Kongre sonunda partililerine seslenen İlçe Başkanı Erdal Nas, “Bugün burada kaybeden kimse yok. Ali Ekber Çelik abimizde yıllardır bu partiye hizmet veren bir büyüğümüz. İlçemize yakışan bir kongre oldu. İnşallah yeni yönetimimizle birlikte bu ilçeye büyük katkılar sunacağız ve bunun için hep birlikte çalışmaya hazırız. Tüm katılımcılara ve partililerimize bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“Yerel seçimlerde büyük bir başarı öyküsü yazan ilçe örgütümüzün 11. Olağan Kongresi demokrasi şöleni şeklinde geçti” diyerek örgüte seslenen Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, “Seçim sürecini birlik ve beraberlik içinde yürüten değerli adaylarımıza teşekkür ediyor, seçilen ilçe başkanımız Erdal Nas ve yönetimine başarılar diliyorum” dedi.

Ali Ekber Çelik “İlçe Başkanlığına seçilen partilim Erdal Nas ve yönetimini tebrik ederim. Bu demokrasi yarışına katkı sunan başta delegelerimiz olmak üzere tüm örgütüme teşekkür ederim”  diyerek düşüncelerini paylaştı.

Senay GÜNCAVAR BADUR-Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi