ESENLER- Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Esenler İlçe Emniyet Müdürü Cihat Dağdeviren için veda yemeği düzenledi. Esenler Kültür Merkezi'nde düzenlenen veda yemeğine Belediye Başkanı Göksu’nun yanı sıra  Esenler Kaymakamı Hulusi Şahin, AK Parti Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan, göreve yeni atanan Esenler İlçe Emniyet Müdürü Hakan Bolat, Belediye Başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri,ilçe kurum müdürleri ve muhtarlar katıldı.

‘DOĞRU YAKLAŞIMLAR İLE YÖNETMELİYİZ’

Veda yemeğinde bir konuşma yapan Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Esenler'in sosyolojik açıdan çok önemli bir ilçe olduğunu belirterek, "Dünya metropollerinin hepsinde eğer bu tip ilçeler, doğru yaklaşımlar ile yönetilmez ise o şehrin çöküntü alanlarına dönüşür” dedi. Göksu, sözlerinin sonunda Cahit Dağdeviren’in Esenler’e yaptığı katkılarından dolayı teşekkür ederek yeni görev yerinde başarılar diledi.

 ‘EMEKTAR BİR EMNİYET MÜDÜRÜ’

Esenler Kaymakamı Hulusi Şahin ise konuşmasında, "Cihat Dağdeviren çok çalışkan, emektar, emeğini  esirgemeyen bir insan. Esenler, üç yıllık görev  süresi sonunda istatistiki verilerde çok ciddi bir noktaya geldiyse O'nun yoğun mücadelesinin, mesaisinin büyük katkıları vardır" dedi. AK Parti Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan ise Cihat Dağdeviren’in Esenler'de başarılı çalışmalara imza attığını belirtti.

‘BAŞARI TEK BAŞINA OLMUYOR’

Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Esenler İlçe Emniyet Müdürü Cihat Dağdeviren de yaptığı veda konuşmasında, "Başarı tek başına olmuyor, topyekün hareket ederek oluyor, biz bunu iyi başardık. Yanlış yapmamaya çalıştım, eksiklerim de olmuştur, hepiniz hakkınızı helal edin" dedi. Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü  görevine atanan Hakan Bolat da yaptığı konuşmada, Cihat Dağdeviren’e bugüne kadar Esenler için yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek yeni görev yerinde başarılar diledi.

MUHTARLARDAN TEŞEKKÜR

Esenler’de görev yapan mahalle muhtarları adına konuşma yapan Turgut Reis Mahalle Muhtarı Mustafa Güven, “Sayın Emniyet Müdürümüz Cihat Dağdeviren Esenler’de son derece başarılı çalışmalara imza attı. Yeni görev yerinde de başarılı olmasını diliyorum” ifadelerin kullandı.

Elizan Altunufağı / Kent YAŞAM

Editör: Haber Merkezi