Kalp krizi nedeniyle yaşamını kaybeden Sarıoğlu için evinin bulunduğu Reşitpaşa Mahallesi’ndeki  Doğanevler Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi.
Sarıyerli siyasetçiler içinde sevilip, sayılan Avni Sarıoğlu’nun cenaze törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu çelenk gönderirken, CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, eski CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Sevigen, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, CHP İstanbul ve Sarıyer yöneticileri, Sarıyer Belediye Meclisi Üyeleri, MHP Sarıyer İlçe Başkanı Ünsal Bilgiç, AK Parti Sarıyer İlçe Başkan Yardımcısı Cemil Özbalta, eski AK Parti Belediye Meclis Üyesi Hamdi Akdağ, CHP’li siyasetçi Dr. Cengiz Alp, Ali Sönmez, Türkiye Futbol Federasyonu ( TFF) Yönetim Kurulu Üyesi ve Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkanı Ali Düşmez, ADD Sarıyer Şube Başkanı Fahrettin Serdaroğlu, TKB Sarıyer Şube Başkanı Başkanı Hülya Demir ile Sarıoğlu’nun ailesi ve kalabalık bir arkadaş grubu katıldı.



Cenaze törenine katılanlar Avni Sarıoğlu’nun kardeşi Serdar Sarıoğlu ile kuzeni Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek ve diğer yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu.



Ani gelişen bir rahatsızlık nedeniyle kaldırıldığı hastanede hayata veda eden Avni Sarıoğlu’nun cenazesi kılınan namazdan sonra Uskumruköy aile mezarlığında toprağa verildi.

Tuncay Dağlı- Kent Yaşam
 
 

Editör: Haber Merkezi