ÇATALCA- Çatalca Esnaf ve Sanatkârlar Odası 21. Olağan Genel Kurul Toplantısı ve Başkanlık seçimi gerçekleştirildi. 3 adayın yarıştığı seçimde adaylar ise mevcut Başkan Cafer Dağ,Tuna Bilgen ve Yıldıray Güner oldu.Divan Başkanlığını İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Faik Yılmaz yaptı. 818 oyun kullanıldığı seçimde mevcut Başkan Cafer Dağ 384 oy, Tuna Bilgen 305 oy, Yıldıray Güner 99 oy aldı.

‘YENİ PROJELER BİZLERİ BEKLİYOR’

Başkan seçilen Cafer Dağ gazetemize yaptığı açıklamada, “Dördüncü kez başkan seçilmek çok güzel. Bunun adı güven demek. Bildiğiniz gibi bundan sonra da İstanbul’daki görevim de devam edecek. Çatalca’mız için çok faydalı bir şey. Yeni projeler bizleri bekliyor demek. Dördüncü Cafer Dağ devri olmuş oldu. İnşallah başarı ile çıkarız. Arkadaşlarımıza da gönlümüzün akıyla destek olmuş oluruz” şeklinde konuştu.  Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalca Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığına yeniden seçilen Cafer Dağ’ı tebrik ederek başarılar diledi.

BURADA HERKES KARDEŞTİR

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, “3 adaylı bir seçim oldu, esnaf arkadaşlarımız projelerini anlattılar. Geleceğe ilişkin yapmak istediklerini paylaştılar. Esnaflarımızda sanıyorum %50’den fazla katkı sundu seçimlere. Sonuç itibariyle bir arkadaşımız kazanacaktı, eski Oda Başkanımız Cafer Dağ kazandı.Kendisine başarılar diliyorum,umut ediyorum ki önümüzdeki 3 yıl içerisinde Çatalcalı esnaf arkadaşlarımızın daha rahat, huzurlu ve mutlu bir ortamda faaliyetlerini icra edebilmesi için yönetimiyle beraber elinden gelen çabayı gösterecektir. Kutluyorum, tebrik ediyorum, gayet güzel hazırlanmışlar, güzelde bir yarış oldu. Zaten Çatalca her zaman demokraside iyi örnekler verir. Bugünde iyi örnek verdi ve herkes zaten kardeş burada. Dolayısıyla şu andan itibaren artık seçim bitti, çalışma başladı. Başarılar diliyorum, inanıyorum onlar gereğini yapacaklardır” dedi.

Senay BADUR-Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi