Feriköy Spor Kulübü A Takım, Altyapı sporcularının ve teknik ekibin şampiyonluklarını kutladığı gece Şişli Belediyesi Derviş Eroğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.  Sunumu Divan Kurulu Başkanı Murat Şahin’in yaptığı geceye Feriköy Spor Kulübü Başkanı Oktay Ertuğrul, Yönetim Kurulu Üyesi Recep Genç ve diğer yönetim kurulu üyeleri, Kulüp Müdürü Mahir Kılıç, Teknik Sorumlu ve A Takımı Antrenörü Şaban Acar, Geceye İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürü İlker Öztürk, İBB yetkilileri, Feriköy Spor Kulübü önceki başkanlarından siyasetçi Hüseyin Avni Sipahi, İYİ Parti Şişli İlçe Başkanı Ahmet Ünal diğer siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, Şişli ilçe Emniyet Müdürü Özay Kayhan ve emniyet yetkilileri, muhtarlar, işadamlarından Mustafa Arıcıoğlu, kulüp başkanları, Saha Gözlemcileri ve Komiserleri Federasyon Başkanı Turgut Arık ve şampiyonluk kazanan sporcular ve aileleri ile çok sayıda taraftar katıldı.

Oktay Ertuğrul; Kulübümüzü bir adım sonra birinci lige taşıyacağız

Gecede bir konuşma yapan Feriköy Spor Kulübü Başkanı Oktay Ertuğrul, geceye katılan herkese teşekkür ederek, ‘ Şampiyonlukları yaşadığımız bu güzel gecede bizleri yalnız bırakmayan tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Hüseyin Avni Sipahi başkanımız bayrağı bana devrederken kulübü şampiyon yap demişti. Kulübü şampiyon yaptık başkanım. Birlikte ayrılık vardır, ayrılıkta azap vardır. Biz kulübümüzün öncüsü, savunucusuyuz. Hiçbir zaman haklarımızı hukuklarımızı kimseye yedirmeyiz. Nasıl Türk bayrağı devletler arasında en yüksekte dalgalanıyorsa biz de Feriköy bayrağını en yükseklerde dalgalandıracağız. Bu konuda hiç kimse bize engel olamayacak. Kulübümüzün eksiklerinin farkındayız. Ancak bunun sebebi bizler değiliz. Son bir adımımız kaldı. O adımımızı da atarsak kulübümüzü hak ettiği gerçek yerine taşıyacağız. Rıdvan Yüksek arkadaşımız, Ahmet başkanımız her zaman yanımızda oldukları için kendilerine yürekten teşekkür ediyorum. Sizlere verdiğimiz tüm sözlerimizin arkasındayız. Yeter ki koltuklara oturan, beceriksiz olduğu halde koltukları bırakıp gitmeyenlere kızıyoruz. Kulübümüz sizlere emanet, evlatlarımız sizlere emanet. Vatanımıza hayırlı evlatlar yetiştirdik ve yetiştirmeye devam edeceğiz.’ dedi.

Başkanın konuşmasından sonra şampiyonluk elde eden A Takım, U18, U16, U14, U12 takımlarının ve tekvandoda şampiyonluk kazanan sporcularına madalyaları takdim edilmek üzere sahneye davet edildi. İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından sporcular Madalyalarını ve kupalarını geceye katılan kulüb gönüllülerinin elinden aldı. Küçükten büyüğe kupaların ve madalyaların verildiği gecede ayrıca kulübe önemli destekte bulunanlara ise birer plaket takdim edildi. Sanatçı Havvanur’un türkülerini seslendirdiği gecede Feriköy Spor Kulübü taraftarı da tüm konuşmacıların teşekkürünü alarak salonu coşturdu.

Hüseyin Avni Sipani; Dün, bugün ve yarın her zaman yanınızdayım

35 yıl önce başkan olduğu Feriköy Spor Kulübü’nün Şampiyonluk gecesine katılan Hüseyin Avni Sipahi, kulübe ciddi bir destekte bulunacağını ifade ederek, kulübü birinci lige taşıyıncaya kadar üzerine düşen her türlü görevi yerine getireceğini söyledi. Feriköy Spor Kulübü Başkanlığı’na 35 yıl önce bir ziyaret sırasında dönemin Şişli Belediye Başkanı Fatma Girik’in de desteğiyle karar verdiğini o günden bugüne kulübe güçlü bir bağla bağlandığını ifade eden Hüseyin Avni Sipahi, ‘Kulübün şampiyonluğunda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu güzel evlatlarımızı yetiştiren anne ve babalarımıza sevgilerimi, selamlarımı yolluyorum. Evladını yetiştirmek için alacakaranlıkta işe giden anne ve babalarımızı da selamlıyorum. İyi varsınız, iyi ki sporcu yetiştiriyorsunuz. Dün olduğu gibi bugün de sizlerle olmaktan büyük onur duyuyorum. Hepinize yürekten sevgilerimi sunuyorum’ dedi. A Takım’ın kupası ve madalyalarını sporculara takan Sipahi daha sonra kulüp tarafından kendisine takdim edilen plaketi Feriköy Spor Kulübü Başkanı Oktay Ertuğrul’un elinden aldı.

Ahmet Ünal; İnşallah kulübümüzü birinci lige taşırız

U14 takımının kupasını ve madalyalarını takmak üzere sahneye çıkan İYİ Parti Şişli İlçe Başkanı Ahmet Ünal gecede yaptığı konuşmada şunları söyledi; Oktay başkanımızı ve yöneticilerimizi yürekten tebrik ediyor inşallah daha büyük başarılarla yol açar ve Feriköy Spor Kulübümüzü birinci lige taşırız. Her zaman emrinizdeyiz. Hepinize saygı ve selamlarımızı sunuyoruz. Tüm emeği geçenlere yürekten teşekkür ediyoruz.  

İstanbul’un birincisi Feriköy Spor Kulübü A Takım’ı BAL Ligine Yükselme ve SAL Lig Şampiyonu, U18 ise Türkiye Şampiyonası 4.’lük, Türkiye Şampiyonası Marmara Böl. Şampiyonu, Türkiye Şampiyonası 2. Klasman Şampiyonu, Türkiye Şampiyonası 1. Klasman Şampiyonu, İstanbul Bölge Şampiyonu, Lig Şampiyonu, U16’da Türkiye Şampiyonası 1. Klasman, İstanbul Grup Şampiyonu, Lig Şampiyonu U14’te İstanbul Bölge Şampiyonası 1. Klasman, Lig Şampiyonu, U12’ de ise Lig Şampiyonu olmuştu.

FİDAN UĞUR-KENT YAŞAM

Editör: Haber Merkezi