542 Müzik ve Tiyatro öğrencisinin performans sergilediği yılsonu programı Başakşehir Emin Saraç Kültür Merkezi’nde öğretmen ve ailelerin katılımıyla gerçekleştirildi. Programda; Başakşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Yılmaz, Başakşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Haluk Dikbaş, İlçe Halk Eğitim Müdürü Aziz Akdoğan’da yer aldı.

Sanat akademilerinin yılsonu konseri ve sertifika töreni Başakşehir Belediyesi Tiyatro Akademisi’nde eğitim alan 312 öğrencinin katıldığı ‘Ah Şu Gençler’ isimli tiyatro gösterisi ile başladı. Akademi öğrencileri aile ve çocuk ilişkilerini mizahın gücünü kullanarak gerçekçi bir dille sahneye taşıdı.

Türk ve Dünya müziğinin en seçkin eserlerini seslendiren 312 Müzik Akademisi öğrencisi ‘The Message’ filminin soundtrackı ile ayakta alkışlandı. Gecede, eğitimlerini başarı ile tamamlayan öğrencilere Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylı ‘Uygulamalı Tiyatro ve Müzik Sertifikası’ verildi.

‘GENÇLERİMİZE GÜVENİYORUZ’

 

Başakşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Haluk Dikbaş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Yılmaz, dönemi başarı ile tamamlayan Sanat Akademisi öğrencilerine sertifikalarını verdi.

Başakşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Haluk Dikbaş yaptığı selamlama konuşmasında gençlerimize güveniyoruz, söyleyecek çok şeyimiz var, dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Yılmaz yaptığı konuşmada, “Yetenekleri, becerileri ile bize güzel bir gece yaşattılar hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi