‘CHP hak hukuk ve adalet diyenlerin partisidir’ diyen Ali Ulvi Gökbulak vatandaşlarla olan sohbetlerinde  “CHP Atatürk devrimlerinin partisidir. CHP egemenliği saraydan alıp halka millete verenlerin partisidir. CHP ne ezen ne ezilen insanca hakça bir düzen diyenlerin partisidir. CHP birlikte yürüyenlerin partisidir. Türkiye kavga değil, huzur istiyor. Türkiye çalışmak ve üretmek istiyor. Bu seçimler tarihi seçimlerdir. Emekten, üretenden yana olanların tamam diyeceği bir seçimi başlatıyoruz” ifadelerini kullandı.

CHP İKTİDAR, İNCE CUMHURBAŞKANI OLACAK

Seçim çalışmaları esnasında vatandaşların sorunlarını da dinleyen Gökbulak “Ben demeyeceğiz, biz diyeceğiz. Hepimizin çocukları var. Onlara güzel bir gelecek istemiyor muyuz? Huzurlu, sağlıklı, eğitim sistemi düzgün bir nesil istemiyor muyuz? 24 Haziran günü seçim sonuçlanana kadar canımızı dişimize takıp çalışacağız. Hem saha da hem sandıkta görevimizi en iyi şekilde yapacağız. Çok yorulacağız. Uykusuz kalacağız ama durmayacağız Ülkemizin içine düştüğü tüm sıkıntıların çözüm reçetesi CHP iktidarında. Ülkemizin birliği, dirliği ve kardeşliği için bu mücadelede gücümün yettiği kadar var olacağım” dedi.

Ziyaret sırasında bana eşlik eden Çatalca CHP İlçe Başkanı Halil Gök, Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Güzel, Çatalca Belediyesi Meclis üyemiz Cengiz Aydın, CHP ilçe örgütündeki arkadaşlarımıza ve Çatalcalı dostlarımıza, beni güler yüzle karşılayan vatandaşlarımıza, çok teşekkür ederim diyen Gökbulak "24 Haziran’da Sayın Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı CHP’yi de iktidar yaparak çocuklarımıza güzel bir gelecek hediye edeceğiz” sözleriyle Çatalca’ ya veda etti.

Senay BADUR-Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi