Kartal Belediye Başkan adayı Gökhan Yüksel, Cumhuriyet Mahallesinde esnafı ziyaret etti. Esnafa hayırlı işler dileklerini ileten Yüksel, esnafın dükkanlarına girerek taleplerini dinledi. Kurfalı Merkez Taksi Durağına misafir olan Yüksel, önceki gün elim bir saldırı sonucu iş başında hayatını kaybeden Kartallı taksici için meslektaşlarına baş sağlığı diledi, taksicilerin çalışma hayatında yaşadıkları sorunları dinledi.

Semt pazarına geçen Yüksel, burada Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Kalabalık bir vatandaş topluluğuna hitap eden Yüksel, "Hiç kimseyi ötekileştirmeden 10 yıl boyunca Kartal'da hizmet ürettik, bu anlayışı 1 Nisan itibariyle de devam ettireceğiz. İlk etapta devam eden projelerimizi tamamlayacağız, ardından yeni projelerimizi katılımcı anlayışla ortaya koymak suretiyle doğru projelerin altına imza atacağız. Kimseyi ötekileştirmeden, birlikte yöneterek hizmet üreteceğiz." dedi.

Kartal'ın sokaklarındaki aydınlatma sorunlarını çözeceklerini ve aileler için daha güvenli hale getireceklerini vurgulayan Yüksel, gençlere yönelik de kültür merkezleri ve spor salonları kuracaklarını söyledi. Ardından Hürriyet Mahallesine geçen Yüksel, vatandaşlar tarafından meş'alelerle büyük bir coşku içinde karşılandı.

Editör: Haber Merkezi