Sefaköy’de bulunan Torkam E-5 Çarşı’da faaliyete geçen ‘Halis Dürüm Torkam’ resmi olarak açıldı. İşletmeciliğini Özer Aydın ve Medet Kan’ın yaptığı mekanının açılışına yoğun ilgi vardı. Bölgedeki iş insanları, siyasetçiler, bürokratlar, sivil toplum kuruluşlarının ve spor camiasının temsilcileri Aydın ve Kan’ı yalnız bırakmadılar.

Küçükçekmece Kaymakamı Turan Bedirhanoğlu, Küçükçekmece Belediye Başkan Danışmanı Galip Özcan, Ak Parti Küçükçekmece İlçe Başkanı Recep Şencan, Ak Parti Çatalca İlçe Başkanı Yusuf Aslan, işletmeciler Özer Aydın ve Medet Kan ile birlikte kurdele kestiler. Küçükçekmece Kaymakamı Turan Bedirhanoğlu açılışta yaptığı konuşmada “ Küçükçekmece halkının istihdamına katkı sunacak olan bu mekanının hayırlı olmasını diliyorum. İlçemiz ekonomisine katkı sunacak bu yatırımları önemli buluyorum. İşletmeci arkadaşlarımıza bol ve bereketli kazanç diliyorum” dedi.

Küçükmekmece ve civar ilçelerde hizmet veren Halis Dürüm’ün 10 Şubesi  olan ‘Halis Dürüm Torkam’ 250 metrekare alanda  130 sandalye kapasitesi ile müşterilerini ağırlayacak.  Halis Dürüm kebap, lahmacun ve pide çeşitlerinin müdavimleri E-5 güzergahını kullanırken  Torkam E5’te  park edip sevdikleri lezzetleri tatma imkanı bulacaklar. İşletme ortaklarından Özer Aydın “ Açılışımıza gelen, başta Küçükçekmece Kaymakamımız Turan Bedirhanoğlu başta olmak üzere çelenk ve mesaj gönderen, daha sonra mutlaka geleceğini bildiren tüm dostlarımıza ve daha şimdiden lezzetlerimizi tatmaya başlayan müşterilerimize teşekkür ediyoruz.

  Yaklaşık 30 personel ile hizmet vermeye başladık. Halis Dürüm Küçükçekmece Halkalı’da var olmaya başlamış, gerçek anlamda bölgemizin yerel bir lezzet markasıdır. Torkam konum itibari ile yoğun bir geçiş güzergahında. Vatandaşlarımız  E-5 üzerinde de Halis Dürüm lezzetini bulabilme hakkına sahip. Halis Dürüm için özel olarak yol giden müşterilerimiz tabi ki çok değerli ama o kadar vakti olmayanlar tempoları içerisinde neden yemeklerini bizde yiyemesinler. Bu sebeple şubemiz önemli bir ihtiyacı karşılayacak. Pek yakında paket servis imkanlarımızı da istemiş olduğumuz seviyeye getireceğiz” dedi.

TAYFUN ERCAN- KENT YAŞAM

Editör: Haber Merkezi