BeşiktaşBelediyesi, ‘UstalaraSaygıGecesi’ndedünyacaünlüpiyanistİdilBiret’ikonuketti
12 yıldırgelenekselleşmişbirşekildedevamedenUstalaraSaygıetkinliklerininbusenekiayağı,FulyaSanatMerkezi’ndegerçekleştirildi. BeşiktaşBelediyesitarafından organize edilengeceninkonuğu,dünyacaünlüpiyanistİdilBiretoldu.



Haliç Üniversitesi Korosueşliğindeokunanİstiklal Marşıilebaşlayan programdaünlüpiyanistİdil Biret’inhayatınıkonuedinenbelgeselgösterimigerçekleştirildi.DahasonraİdilBiret, hayatıvepiyanoyaolantutkusunuanlattı.BeşiktaşBelediyeBaşkanı Av. Murat Hazinedar, gazeteci, yazarveeleştirmenHayatiAsılyazıcıveİdilBiret’inkatıldığıprogramınsunuculuğunuiseekranlarınsevilenyüzüustaoyuncuGülsenTunceryaptı.



EN ANLAMLI KONUK

KonuşmasındaBeşiktaşBelediyesi’ninsanataverdiğiönemianlatanBaşkan Av. Murat Hazinedar, “BugünTürkiye’nin en büyükbütçesinesahipBeşiktaşBelediyesi’ninkültürvesanatbütçesiniTürkiye’nin en iyisanatçılarıyönetiyor. Bu doğrultudaonlarınkararlarınauymayaçalışıyoruz biz de.Ben de İdilBirethanımefendininönündesaygıylaeğiliyorum.UstalaraSaygıprogramının en anlamlıkonuklarındanbirisioldunuz, teşekkürederim” ifadelerinikullandı.
 
 
 

Editör: Haber Merkezi