Fuar’ın açılışı itibariyle vatandaşın yoğun ilgisi nedeniyle katılım beklenenden fazla oldu. Türkiye’nin en büyük, dünyanın ise 5’inci büyük turizm fuarı kimliğini taşıyan 21’inci EMİTT fuarında yer alan ve yöresinin kültürel, tarihsel değerlerini sergileyen iller arasında Iğdır valilik stantı da vardı.


Vali Alpman: Misafirleri kendisi karşıladı
EMİTT fuarında yer alan Iğdır valilik stantı ziyaretçilerle beraber çok sayıda il valisinin, belediye başkanının ve turizm bakanının uğrak yeri oldu.  Iğdır Valisi Ahmet Turgay Alpman, beraberinde Ticaret Odası Başkanını Kamil Arslan, Özel İdare Genel Sekreteri Ferhat Akkuş, Aralık Belediye Başkanı Bayram Teksay, Karakoyunlu Belediye Başkanı Kurban Kaya ve Melekli Belediye Başkanı Ali Varol, Kültür ve Turizm Müdürü Osman Engindeniz’den oluşan heyetle geldiği fuarda stantı hiç yalnız bırakmadılar. Vali Alpman, fuar süresince  özellikle kendisi stantını yalnız bırakmadı ve misafirleri kendisi karşılayıp yöresel ikramlar sundu.



EMİTT'in göz dolduran stantlarından biride Iğdır Belediyesinin stantı oldu. Belediye Başkanı Murat Yikit'in de hazır bulunduğu stantta, Iğdır yöresinin doğal ve tarihi değerlerinin yanı sıra yörenin birbirinden ünlü yiyecekleri sergilendi.


Kent yaşam gazetesi

Editör: Haber Merkezi