CHP’nin İstanbul Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu ve Başakşehir Belediye Başkan adayı Abdulhadi Akmugan, düzenlenen sokak mitingiyle binlerce insanla buluştu. Seçim çalışmaları kapsamında gerçekleşen programda Başakşehir Şahintepe Mahallesinde vatandaşlarla buluşan İmamoğlu ve Akmugan’a vatandaşların gösterdiği ilgi ve sevgi gösterisi konuşmalara da yansıdı. Mahalle arasında olmasına rağmen meydan mitingi havasında geçen buluşmada, gördüğü ilgiden duyduğu mutluluğu dile getiren İmamoğlu, sizlere söz veriyorum bu sevginiz karşılıksız kalmayacak dedi.

SİZE SÖZÜM OLSUN, BU SORUNLARI BEN ÇÖZECEĞİM

Büyük çoğunluğunu Kars, Ardahan, Iğdır, Muş, Ağrı, Tokat, Van ve Karadenizlilerin oluşturduğu halk buluşmasının mitinge dönüştüğünü söyleyen Akmugan, “İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu ile birlikte Başakşehir’in orta bölgelerinin hizmet hakkını alacağız. Bizleri coşku ve sevgi seli ile karşılayan siz değerli komşularıma sözüm söz buraların sorunlarını ben çözeceğim” dedi.

“HALK ÇARESİZ VE BİZİ BEKLİYOR”

Başakşehir’in en önemli sorunlarına da değinen Akmugan, “Özellikle Orta Bölge olarak bilinen mahallelerde yaşayan vatandaşlarımız yaşadıkları yerlerle ilgili diken üstündeler. Çünkü, İktidar ve Başakşehir Belediyesi TOKİ silahınıda kullanarak orta bölgede yaşayanları evlerinden etmenin planlamasını yapmış. Bu planlamayı da Kanal İstanbul denilen ne işe yarayacağı belli olmayan bir projeyle yapıyor.

Yani, AKP yandaşa yeni rant alanları yaratmak adına Kanal İstanbul projesinin uygulanacağı üç mahallemizde yaşayanları evlerinden, yurtlarından ederek üç-beş kuruş ellerine verip göndermenin peşinde. İşte biz burda halkımızla beraber halkın hakkını korumak adına diyoruz ki Kanal İstanbul projesi ya hiç yapılmasın ya da yerinde dönüşüm ve yerinde yönetim ilkeleri uygulansın.” İfadelerini kullandı.  Akmugan, “Bizim iktidarımız da bu bölgelerde yaşayan vatandaşlarımız yerlerinden edilmeyecek çünkü onların hakkını savunan bir belediyeleri olacak” dedi

Milletvekili Özgür Karabat ve Av.Turan Aydoğan’ın yanı sıra CHP ilçe Başkanı Mustafa Erdemir, İyi Parti İlçe Başkanı Atakan Şakar’ında katıldığı sokak mitingine yaklaşık 5 bin Şahintepeli vatandaş katıldı.

Editör: Haber Merkezi