İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Elmas Giregos, Bakırköy, Bahçelievler ve Güngören’den Sorumlusu İl Başkan Yardımcısı Namık Öztürk, ve Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Gökhan Aras Kıran’da toplantıda hazır bulundu.

Toplantıda konuşan İYİ Parti Bakırköy İlçe Başkanı Cem Lale, siyasetin tabana yayılması ve halkla birlikte yapılması gerektiğine inandığını söyleyerek, Bakırköyde en hareketli teşkilatın da İYİ Parti olduğunu belirtti.

Medeniyet yolunun taşlarını sadece cesurların döşeyeceğine inançlarının tam olduğunu belirten Lale, siyasetin öz veri istediğini ve uzun soluklu olduğunu ifade ederek, yeni kurulmuş bir parti olmalarına ve yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen başarılı bir yol izlediklerini söyledi.

Bakırköy için hesap soran bir yönetim zihniyeti ile çalışmalarına devam edeceklerinin de altını çizen İYİ Parti İlçe Başkanı Cem Lale, cesur insanların yerinin İYİ Parti olduğunu söyleyerek mahalle teşkilatlarını tanıttı.

15 mahalleli Bakırköy’ü 4 bölgeye ayırdıklarını söyleyen Lale, mahalle teşkilatlarını tanıttı.

Seçim İşlerinden Sorulu Başkan Yardımcısı Veysel Yılmaz

1. BÖLGE

Ayten Çelik

2. BÖLGE

Fatma Güler

3.BÖLGE

Zahide Beylan

4. BÖLGE

Yılmaz Oltulu

MAHALLE TEMSİLCİLERİ

Kartaltepe: Hakkı Emin Tükkan

Osmaniye: M.Korkut Güvenç

Zuhuratbaba: Bünyamin Bilen

Ataköy 1. Kısım: Saadet Gün

Ataköy 2-5-6. Kısım: Ayşegül Gülen

Ataköy 3-4-11. Kısım: Mahmut Envertaş

Ataköy 7-8-9. Kısım: Samet Yılmaz

Yenimahalle: Levent Canan

Cevizlik: Gülten Ceran

Sakızağacı: A. Mert Kurt

Zeytinlik: Nilgün Terzioğlu

Yeşilyurt: Melike Akçora

Yeşilköy: Sabahattin Sancak

Basınköy: Gökmen Koç

Şenlikköy: Fulya Toker

Toplantıya katılan Bakırköy, Bahçelievler ve Güngören’den sorumlusu il başkan yardımcısı Namık Öztürk, çalışma ve ekip bütünlüğü açısından Bakırköy İYİ Parti’nin örnek bir ilçe olduğunu söyleyerek, bir arada olmaktan gurur duyduğunu söyledi.

Toplantıda konuşan İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Elmas Giregos’ta, Bakırköylü ve İYİ Partili olmaktan onur duyduğunu ifade ederek, kadın hareketinin de öncüsü olan İYİ Parti’nin başaracağına inandığını söyledi.

Tanışma toplantısının ardından, mahalle teşkilatlarıyla birlikte Zuhuratbaba Mahalle Muhtarı M. Aykut İncesaraç ve İYİ Parti Bakırköy Eğitim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Dr. Pelin Özaydınlı’nın ortaklaşa organize ettiği, sokak hayvanları için yuva yapma etkinliğine katılan partililer, sokak hayvanları konusunda da duyarlı bir ilçede yaşamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirttiler.

Selvi Sarıtaç / Mahmut Erdinç / Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi