Geçtiğimiz hafta pazar günü Esenler ‘de gerçekleşen etkinlikte bir araya gelen teşkilat mensupları, önce birlikte güzel bir yemek yediler.

Teşekkür yemeğinde bir konuşma yapan Esenler İYİ Parti İlçe Başkan Yardımcısı Recep Özkan: “24 Haziran seçimlerinde göstermiş olduğunuz tüm gayret ve özveriden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Başkanımız burada olmadığından ötürü onun adına da teşekkürlerimi iletiyorum. Partimiz ve genel merkezimiz adına da teşekkür ediyorum. Tüm Seçim süresince sandıklarda, seçim bölgelerinde yaptığımız bu çalışmalarda biz elimizden geleni yaptık. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Bu bir başlangıç çok acele, erken ve çok kaçak bir şekilde girdik. Seçimden yüzümüzün hakkıyla çıktığımıza inanıyorum. Beklediğimiz oranda oy alamamış ve beklediğimizi bulamamış olabiliriz. Ama bu kadar kısa sürede yapabileceğimizi iyisini yaptık. Bundan sonra yapmaya devam edeceğiz. Ben tekrar başkanımız adına ve yönetim kurulu arkadaşlarımız adına hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. “dedi.

Daha sonra teşkilat başkanı Cemal Karadeniz teşekkür konuşmasında şunları söyledi: “Sizler Esenlerin iyi ve cesur bayanlarısınız. İnşallah bu birlik ve beraberliğimiz bozulmayacak. Ben inanıyorum ki böyle devam ederek daha çok başarılı olacağız. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Teşkilat Başkanı konuşmasından sonra Seçim döneminde sandıklarda sahada ve stantlarda görev alan tüm Partili mensupları teşekkür belgesi verildi.

Elizan Altunufağı / Kent YAŞAM

Editör: Haber Merkezi