Arnavutköy’ün en büyük il derneklerinden birisi, Kısa adı KAIDER olan Kars Ardahan Iğdır Derneği olağan kongresi Arnavutköy Çardaktepe’de bulunan Dernek merkezinde gerçekleştirildi. Geçtiğimiz hafta yapılması planlanan ancak yeterli üye çoğunluğunun sağlanamadığı gerekçesi ile dün yapılan Kongreye tek aday olarak giren mevcut Başkan Çetin Çelebi üyelerin çoğunluğunun oylarını alarak yeniden Başkan seçildi.

‘HİZMETLERİMİZ DEVAM EDECEK’

Kongre sonrasında kısa bir konuşma yapan Çelebi kendisini başkanlık görevine tekrar layık gören üyelere teşekkür ederek KAIDER’in kuruluşundan bu yana üyelerine karşı olan yükümlülüklerini en iyi şekilde getirmek için çaba sarf ettiklerini, bundan sonra da aynı çizgi üzerinde üyelerine en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceklerinin altını çizdi. Çelebi, derneğin misyonunu en güzel şekilde yerine getirmek için elinden gelen her türlü çabayı sarf ederek, özellikle yoksul öğrencilere üyeleri tarafından verilen burs hizmetlerine son sürat devam ettiklerini belirtti.

2011 yılında kurulan ve her geçen gün büyüyen dernek yönetimi şu isimlerden oluştu

Çetin Çelebi, Ziya İlbasmış, Vedat Çelebi, Serhat Arslan, Kenan Karakaya, Tazebey Aksakal, Hasan Kantarkıran, Bülent Ziyaoğlu, Bahattin Karademir, Serkan İlbasmış, Ayhan Aktürk, İsmail Demir, Ahmet Ülger, Kadir Ülger, Hacı Özdemir, Ömer Gökçe, Orhan Karakaya, Göksel Koçak, Fırat Çelebi, Harun Karakaş

Kent YAŞAM 

Editör: Haber Merkezi