Nazım Özbay Kültür Merkezinde gerçekleşen toplantıya CHP İstanbul Milletvekilleri Özgür Karabat ve Zeynel Emre başta olmak üzere Çatalca Eski Belediye Başkanı Fırat Aykut, CHP Çatalca İlçe Başkanı Halil Gök, Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililer, İYİ Parti Çatalca İlçe Yöneticileri, CHP Çatalca Eski İlçe Başkanları, çevre ilçelerin CHP İlçe Başkanları ve Eski Belediye Başkanları, Muhtarlar ile çok sayıda vatandaş ve basın mensubu katıldı.

Nazım Özbay Kültür Merkezi'nde vatandaşlara seslenen Kara, “10 yıl hizmet ettik 10 yıl içerisinde eksik yaptık yanlış yaptık ama her şeyi ahlaklı ve namuslu bir şekilde yaptık. Bu süre içerisinde partimizin ve kendimizin yüzünü yere eğecek hiçbir davranışımız kara lekemiz yoktur” dedi.

Cem Kara 10 yılda hangi çalışmaları yaptıklarını maddeler halinde anlatarak ‘39 mahalleye hizmet ediyoruz, bundan sonrada etmeye devam edeceğiz’ şeklinde ifade etti.

HALK SANDIKTA CEVABINI VERECEK

Çatalca'da gündeme gelen sahte seçmen konusuna da değinen Kara, AK Parti Belediye Başkan adayı Mesut Üner'in evinden 59 seçmen çıktığını hatırlattı. Kara, “Bugün malum kişi adını ağzıma almak istemiyorum kendi evine kendi ailesinin evine 59 seçmen taşımış. Bu kadar açık ve net bir şeye ilçe seçim kurulu kabul demektedir. Bu hiçbir ahlaka sığmaz. Bu Çatalca halkına yapılan bir ihanettir. Çatalcalı bunun cevabını sandıkta verecektir” dedi.

 “HİÇBİR KARA LEKEMİZ YOKTUR”

Sözlerini şöyle sürdüren Cem Kara; “10 yıl hizmet ettik, 10 yıllık süre içerisinde az yapmışızdır, çok yapmışızdır, eksik yapmışızdır, fazla yapmışızdır. Ama şunu herkes bilsin ki; bu salonun içinde veya dışında olan herkes, bütün Çatalca halkı… Her şeyi ahlaklı yapmışızdır, her şeyi namuslu yapmışızdır. Bu 10 yıllık süre içerisinde; partimizin ve kendimizin yüzünü yere eğdirecek hiçbir davranışımız, hiçbir kara lekemiz yoktur. Temiz siyaset için, ahlaklı siyaset için; bir 5 yıl daha sizlerden istiyorum. Bu 5 yıl için gece, gündüz, 24 saat kadınıyla, erkeğiyle, hep birlikte çalışmaya var mısınız?” dedi.

SENAY BADUR – Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi