DERNEKCİLİK ADINA ÖNEMLİ BİR HİZMETİ HAYATA GEÇİRDİLER

Küçükçekmece İstasyon Mahallesi Ordu Caddesi’inde hizmete sokulan2 katlı Dernek binası her türlü donatıya sahip. Düzenlenen açılış programına Cumhuriyet Halk Partisi Küçükçemece ilçe Başkanı Turgay Özcan, Arpaçay Doğruyol Köyü Dernek Başkanı Engin Yalçın, Arpaçay Kakaç Köyü Dernek Başkanı Şemistan Papakçı, Arpaçay Kıraç Köyü Dernek Başkanı Yüksel Güneş, Arpaçay Göldalı Köyü Dernek Başkanı Bekir Aras, Koç Köyü Dernek Başkanı Mümtaz Adıgüzel çevrede bulunan farklı il, ilçe dernek başkan ve yöneticilerinin yanı sıra çok sayıda Kardeştepe köylüsü katıldı. Dernekcilik adına çok önemli bir hizmetin hayata geçirildiğini vurgulayan katılımcılar, bu açılışın derneklere örnek olmasını temenni ettiler.

ÖZCAN: TÜM DERNEKLERİMİZİN YANINDAYIZ

Düzenlenen açılış programına katılan CHP Küçükçekmece ilçe Başkanı Turgay Özcan yaptığı konuşmada Derneklerin önemine vurgu yaptı. Özcan sözlerine şöyle devam etti: ”Dernekçilik zor ve meşakkatli bir iş. Hemşehrilerimizin birlik ve beraberliği için çıkmış olduğunuz bu yolda sizlere başarılar diliyorum. Bizler ilçemizde hizmet veren tüm derneklerimizin her zaman yanındayız."

OCAK: ‘’HAYALİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK’’

Açılış öncesi selamlama konuşması yapan Dernek Başkanı Harun Ocak,"2011 de kurulan derneğimiz için en büyük hayalimiz derneğimize bir mülk almaktı. Bu hayalimizi ve planlamamızı da bir yıl önce karara bağladık. Ve amacı Şehrimizde yaşayan hemşehrilerimizin birlik ve beraberliğini sağlamak olan Derneğimize mülk almanın mutluluğunu yaşamaktayız. Örf, adet ve kültürel değerlerimizin daha rahat yaşatılacağı ve gelecek nesillere aktaracağımız güzel, donanımlı ve 2 katlı olan bu mekan şimdiden Köylülerimize ve bölge halkına hayırlı olsun.

İŞ İNSANLARIMIZDAN VE ÜYELERİMİZDEN ÖNEMLİ KATKI ALDIK

Konuşmasında Dernek Merkezinin alınmasında önemli katkılar sunan İş İnsanları Polat Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Polat ve KARPAT Başkanı Erkan Koçali başta olmak üzere tüm herkese teşekkür eden Ocak, sözlerini şöyle tamamladı: ”Toplumsal değerlerimizin yaşatılması adına faaliyetlerini sürdürecek derneğimize katkı sunan, desteklerini esirgemeyen gerek iş insanlarımıza gerek ise üyelerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Bu vesile ile kardeşlik bağları ile güçlendireceğimiz ve değer katacağımız derneğimizin merkezi hayırlı, uğurlu olsun" dedi.

Şaban KARADUMAN / Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi