Kaymakamlıkta çalışan kadınlarla bir araya gelen Kaymakam Doğan  “Hayatın her alanında, sevgiyi, fedakârlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımız huzurlu bir toplumun temel taşıdır. Dinimizde ve kültürümüzde yer alan ‘Cennet anaların ayakları altındadır’ anlayışıyla, kadınlarımıza yönelik her türlü ayırımcılığı reddeden, kadını her zaman baş tacı eden, onlara büyük değer veren bir geleneğin temsilcileriyiz. Bu vesileyle kadına yönelik her türlü şiddeti, tacizi, tecavüzü, küçük yaşta evlendirilmeyi nefretle kınıyor başta şehit anneleri, eşleri ve kardeşleri olmak üzere bütün kadıların gününü kutluyorum” dedi.

Bu anlamlı günde hediye alan kadınlar Kaymakamımız Hulusi Doğan’a çok teşekkür ederiz diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

AVCILAR’DA HER YERDEYİZ

Avcılar Kaymakamı Hulusi Doğan, Proje Bağımlılık Danışma Birimi ve Proje Koordinasyon Merkezi olarak 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü münasebetiyle ev kadınlarıyla bir araya geldi. Eğitim, teknoloji bağımlılığı, madde bağımlılığı, kadına yönelik şiddet konuları hakkında sohbet gerçekleştirildi. Avcılar Kaymakamlığı Bağımlılık Danışma Birimi Psikolog Meltem Köroğlu bağımlılık ile ilgili, İlçe Sağlık Müdürlüğü Psikolog Betül Özdemir kadına yönelik şiddet, Proje Koordinasyon Merkezi Koordinatörü Nilgün Ergüven yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirme yaptı. Ziyaretlerde bulunan ekip “Bizlere evinin kapılarını açan Neslihan Kavak Hanımefendiye ve diğer kadınlarımıza çok teşekkür ederiz” dediler.

Senay BADUR-Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi