Katılımın yoğun olduğu kahvaltıya ev sahipliği yapan Dernek Başkanı Nihat Yılmaz,  herkese teşekkür ederek, eski anılarını yad edebilme imkanı buldukları özel günlerinde hep birlikte olmaktan yana duyduğu sevinci dile getirdi.

Tüm katılımcılarla tek tek selamlaşan Başkan Kerimoğlu, Bakırköy Lisesi Mezunları’nın birlik ve beraberliğinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, derneğin fahri bir üyesi olmaktan dolayı gurur duyduğunu söyleyerek, belediyenin düzenlemiş olduğu eylem ve etkinliklere katılmalarından, sosyal sorumluluk kapsamında yapılan çalışmalarda paydaş olmalarından dolayı da tüm dernek üyelerine ayrıca teşekkür etti.

BAKIRKÖY LİSESİ MEZUNLARI DERNEĞİ , TAŞINMAYA HAZIRLANIYOR

Dernek binasının dar bir alana sahip olmasından yana şikayetlerini daha öncesinden de dile getirdiklerini söyleyen yöneticilerin taleplerine cevap veren Başkan Kerimoğlu, Ataköy 7.8.9 ve 10. Kısım Mahallesi’nde bulunan Ataköylüler Evi’ni, Bakırköy Lisesi Mezunları Derneği’nin kullanabilmesi için işlemlere başlayacağını söyledi.

Ataköylülerin sıcak bir ortamda çaylarını, kahvelerini yudumlayabilecekleri, apartman toplantılarını yapabilecekleri Ataköylüler Evi, 2013 Aralık ayında dönemin Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen tarafından açılmıştı.

Toplam 3.700 metrekare alan üzerine kurulu olan Ataköylüler Evi’nin 175 metrekare kapalı, 100 metrekare de açık oturma alanı bulunuyor. Aynı anda 100 kişinin kapalı, 100 kişinin de açık oturma alanından faydalanabileceği Ataköylüler Evi’ni kullanma hakkı sözü alan dernek üyeleri Başkan Kerimoğlu’nu alkışlayarak, teşekkür etti.

YENİ DÖNEMDE, MECLİS ÜYESİ SÖZÜ

Bakırköy Lisesi Mezunu olmaktan ve ilçelerinin birliği, beraberliği ve huzuru için her zaman çalışmaya devam edeceklerini söyleyen dernek üyeleri, ayrıca yerel yönetimde kendilerini temsil eden bir meclis üyesinin bulunmamasından dolayı da üzüntü duyduklarını dile getirdi.

Yaklaşan yerel seçimlerde, aday olması halinde kendilerini temsil eden bir üyeyi mecliste görmek istediklerini belirten Bakırköy Lisesi Mezunları Derneği mensuplarına, “Hay hay” diye cevap veren Başkan Kerimoğlu, “Sizlerden bir üyeyi meclisimde görmek bana da onur verir” dedi.

Selvi Sarıtaç / Kent Yaşam 

Editör: Haber Merkezi