Halkın istek ve taleplerini yerinde gözlemlemek amacıyla yaptığı mahalle toplantılarında vatandaşa hitaben yaptığı konuşmada, gözü doymayan rant odaklarının Bakırköy esnafını zor durumda bıraktığını söyleyerek, Bakırköy SSK Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi hakkında da açıklamalarda bulundu. 2014 yılında göreve gelir gelmez arazinin satışı ile ilgili hukuki süreci başlattıklarını söyleyen Kerimoğlu, mahkeme sonuçlanmadan arazinin TOKİ eliyle özel şahıslara satıldığını ifade etti. Hastane arazisinde yapılan inşaat çalışmalarından dolayı şikayet eden vatandaşlara temizlik çalışmalarını yakından takip edeceğini belirtti.



ALT YAPI RUHSATI BAKIRKÖY BELEDİYESİ’NDEN, ÜST YAPI ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞINDAN!
14 Kasım 2014 tarihinde Bakırköy Belediyesi’nden dolgu için ruhsat alan Dati Holding’in, 15 Ağustos’ta Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan üst yapı çalışmaları için ruhsat aldığını ifade eden Kerimoğlu, hastane, sahil, kamu kurum ve kuruluşlarının korunmasında sadece belediye iradesinin yeterli olmadığını söyledi. Kentsel dönüşüm için de tek başına Bakırköy Belediyesi’nin gücü ve insifiyatinin yeterli gelmediğini sözlerine ekleyen Başkan Kerimoğlu, Büyükşehir ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın da aynı anlayışta katkı sunması gerektiğini söyleyerek, Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarında toplumun refah ve huzur içinde yaşayacağını belirterek temennilerde bulundu.
Bakırköy Belediyesi Tıp Merkezi’nin bir an önce daha kapsamlı olarak faaliyet göstereceğini söyleyerek konuşmasını sürdüren Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, kahvaltı sonrası CHP İlçe Başkanı Celal Sevinç, Sakızağacı Muhtarı Sabri Amanat ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte esnaf ziyaretini sürdürdü.

Selvi Sarıtaç

 

Editör: Haber Merkezi