CHP Üsküdar Belediye Başkan Adayı Ahmet Kılıç, Atatürk Anıtı'na çelenk bırakarak seçim startını verdi. Anıta çelenk bıraktıktan sonra ilçe binasında partililerle bir araya gelen Kılıç, burada birlik ve beraberlik mesajı verdi.


CHP Üsküdar İlçe Başkanı Olcay Kurt ve diğer belediye başkan aday adaylarının da katıldığı törende konuşan Kılıç, “Direndik, inat ettik, Üsküdar'da daha önce yapılanların tekrar yapılmaması adına bütün örgüt olarak hep beraber mücadele verdik. Ama bu mücadeleyi verirken, ben tam 100 gün önce bir olacağız, biz olacağız demiştim. İşte bir olduk, biz olduk, beraber olduk ve bugünün keyfini hep birlikte yaşıyoruz” dedi. 

Ben derdine düşmeyin

“Bundan sonraki süreçlerde de eğer bir olursak, beraber olursak ve başaracağımıza inanırsak belediyeye CHP bayrağını dikeriz” diyen Kılıç, “Burada meclis üyeliğine aday adayı olmuş tüm kardeşlerime bir şey söylemek istiyorum. Ben 10 yıldır meclis üyeliği yaptım. Bir ağabeyiniz olarak insanların kafalarında neler hayal ettiğini çok iyi biliyorum.

Ama şuna inanın ki iktidar olmadıktan sonra her şey boş. Başınız önde oraya gidiyorsunuz, eğik olarak çıkıyorsunuz. Biz meclis üyelerimizi de bundan kurtaracağız. Ama ne olur hiçbir arkadaşım ben ne olacağım derdine düşmesin. Küçük hesaplar yapmayalım, büyük düşünelim. Büyük düşünürsek ancak iktidar oluruz. Biz bu seçimi aldığımızda hiç kimse boş kalmayacak” şeklinde konuştu.

Kılıç, “Önümüzde çok meşakkatli bir süreç var. Bu süreçte hiç kimse davet beklemeyecek, herkes tüm gücünü bu mücadele için harcayacak. Ben diye bir şey yok. Biz olacağız ve bu işi başaracağız” diyerek sözlerini bitirdi. 

Editör: Haber Merkezi