İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ Genel Başkanlığı’nda Ağustos ayında kurulan Zafer Partisi’nde teşkilatlanma çalışmaları hızla devam ediyor. Hakan Akşit başkanlığındaki İstanbul’da 21 ilçede kurucu ilçe başkanları belli oldu. Teşkilat İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hakan Ayaz, “ Görevlendirmesi yapılan ilçelerden 12 tanesinde kurucu yönetim kurulları oluşturulup ilgili kurumlara evraklarını teslim ettiler. Hafta sonuna kadar 3 ilçemiz daha resmi olarak kurulacak. 6 ilçede ise yetkilendirdiğimiz ilçe başkanı arkadaşlarımız çalışmalarını sürdürüyor.” dedi. Ayaz, henüz atama yapılamayan 18 ilçe için ise teşkilatlanma komisyonunun raporu doğrultusunda İl Başkanı Hakan Akşit’in atamaları gerçekleştireceğini ifade etti.

Kuruluşunu tamamlayan ilçelerden birisi Küçükçekmece. Bu ilçede daha önce kurucu ilçe başkanı olarak Ali Deveci’nin adı açıklanmıştı.Deveci’nin iş yoğunluğu nedeniyle affını talep etmesinin ardından İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Güngör görevlendirildi. İl başkanlığındaki görevinden istifa ederek kurucu ilçe başkanlığı’nı üstlenen Güngör 24 kişilik kurucu yönetim kurulu listesini İstanbul İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü’ne teslim etti.

GÜNGÖR: ANLATMAKTAN YORULMAYACAĞIZ

Kuruluş hakkında Kent Yaşam’a bir açıklama yapan Güngör şunları söyledi: Türkiye’yi her alanda zaferlere ulaştırmak için kurulan Zafer Partisi’nin Küçükçekmece İlçe Başkanlığı’nı teşkil etmek için Kurucu İlçe Başkanı olarak görevlendirilmiş bulunmaktayım. İstanbul İl Başkanım Sayın Akşit ve İl Teşkilat Başkanım Hakan Ayaz’ın önerisi Genel Başkanım Sayın Prof. Dr. Ümit Özdağ ve Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcım Sayın Ali Çolak’ın olurları ile bu kutsal sorumluluğu üstlenmekten onur duymaktayım.

Küçükçekmece’de gönüllülük esası ile bende çalışmak istiyorum diyen her gönüldaşımla omuz omuza vererek zafere inanan bir teşkilat kuracağız. Türkiye’nin sığınmacı kılıfıyla sistemli bir şekilde istilasına karşı mücadele etmek isteyen herkesi safımıza katacağız. Çocuklarımıza hür ve bağımsız bir Türkiye bırakabilme mücadelemizde 21 mahallemizin her sokağında adımlarımız olacak. Milletimizin ferasetine güveneceğiz. Anlatmaktan yorulmayacağız.” Dedi.

Küçükçekmecelilere de bir mesaj gönderen Güngör, “ Çok kısa bir süre sonra, ‘Suriyeliler vatanlarına dönsün, hükümet onları daha fazla sömürmesin’ diye başlattığımız imza kampanyamız için sizleri ziyarete geleceğiz. Türkiye’nin ikinci yüzyılında bir daha kurtuluş mücadelesi vermemesi için geç kalmış olmadığımızı hatırlatmak istiyorum. Sığınmacı ve kaçakları, geldikleri ülkelere geri göndereceğiz.” Şeklinde konuştu

KURUCULARIN ÜÇTE BİRİ KADIN

Evli, bir erkek çocuk babası olan Güngör 37 yaşında ve kuyumculuk sektöründe mesleki faaliyetlerini sürdürüyor. Mustafa Güngör başkanlığındaki üçte biri kadınlardan oluşan kurucu yönetim kurulunda şu isimler yer alıyor: Arife Atak, Aslan Altunal, Atilla Pilakay, Ergül Dursun, Efraim Kalın, Emine Arslan, Emre Met, Erkan Yaman, Ersin Tosyalı, Hasan Hacıbekir, İlhan Serbest, Meltem Karakuş, Mervenur Dik, Özkan Ataibiş, Rasim Ese, Refik Can Bayrakçı, Satı Orduhan, Serap Sağlam, Serdar Aşmaz, Sevda Akkoca, Şemsinur Melike Topal, Tahir Kürkçü ve Ufuk Sazcı. TAYFUN ERCAN / KENT YAŞAM

Editör: Haber Merkezi