Çok sayıda partili ile CHP Küçükçekmece İlçe Örgütü’ne giden Baykal, başvuru dosyasını İlçe Başkanı Turgay Özcan’a teslim etti. Baykal’a, Küçükçekmece Şoförler Odası Başkanı İbrahim Yılmaz da eşlik etti. Partililerin yoğun ilgisiyle karşılanan Burçin Baykal, partililerine teşekkür etti.

AMACIMIZ CHP’NİN KÜÇÜKÇEKMECE’DE İKTİDAR OLMASI

Baykal gazetemize yaptığı açıklamasında  “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu ve üyesi olmaktan gurur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında gururla ve kararlılıkla Küçükçekmece’mizde vatandaşlarımızla birlikte yöneteceğimiz sonuç odaklı hizmetlerin olduğu, hiç kimsenin ötekileştirilmediği birbirinden ayrıştırılmadığı, ulaşılabilir bir yerel yönetim için yola çıktık. Tek hedefimiz partimizin iktidar olması. Bu inançla çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz.

Diğer aday adayı olan tüm arkadaşlarımıza, yoldaşlarımıza başarılar diliyorum. Amacımız Cumhuriyet Halk Partisinin Küçükçekmece’de iktidar olması.15 yıldan beri iktidar olamadık ama ben inanıyorum ki bu sefer kazanacağız. Bu nedenle de ‘Zafer İnananlarındır’ sloganımızla yola çıktık. İnanmak başarının yarısıdır, halkımızdan da olumlu güzel tepkiler alıyoruz.  Küçükçekmece Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvurumu yaptığım bugünde destekleri ve güzel temennileri için bizlere destek olan  herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Senay BADUR-Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi