Beşiktaş Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısının ikinci birleşimi gerçekleşti. Toplantı salonundaki meclis üyeleri kürsülerine Atatürk’ün Nutku’nu koydu . Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, “Dünü idrak etmeden, yarını anlayamayız. Cumhuriyetimizin yükselişinin yol haritası Nutuk’ta mevcut. Bunun için Nutuk’u okumalı ve okutmalıyız” dedi.




DEĞERLERİMİZİ YÜKSELTMEYİ SÜRDÜRECEĞİZ
Gündem maddelerine geçilmeden önce Beşiktaş’a başkan adayı olarak seçilmesinin üçüncü yıldönümü dolayısıyla  bir konuşma gerçekleştiren Hazinedar, “Bugün benim için özel bir gün.10 Şubat 2017. CHP PM’den Beşiktaş belediye başkan adaylığım onaylanmıştı. Üç yıldır mensup olduğum partinin değerlerini Beşiktaş’ta büyütmeye çalıştık. Çalışmaya devam edeceğiz. Beşiktaş düne göre çok daha verimli, çok daha değerli bir hale geldi. Mesajlarını güçlü veren, mesajları sokağa yansıyan bir ilçe haline geldi. Bununla beraber olumlu, olumsuz bir dizi tartışmanın odağı haline geldi. Uzun vadeli hesaplarla yaptığımız işlerin olumlu sonuçlarını da almaya başladık.  Bize yönelik yapılmak istenen kumpaslara rağmen toplumda çok olumlu izlenimler bırakmış olmanın mutluluğunu sizinle paylaşmak isterim. Bunun için hepinize teşekkür ederim. Çalışmalarımızı var gücümüzle sürdürmeye devam edeceğiz. Biz siyasetimizi her zaman açık yaptık. Meclisimizi sonuna kadar halka açtık. Şu anda meclisimizi izleyen binlerce yurttaşımız var. Uzun vadede açık siyasetin faydaları çok daha fazladır. Buradaki konuşmalarımızı alıp bir yerlere taşıyan kötü insanlar, kötülüklerini yapmaya devam etsinler. Ama biz milletimize hizmet etme sevdasından hiçbir zaman vazgeçmeyeceğiz” diye konuştu.



YOL HARİTAMIZ NUTUK’TA MEVCUT
Düşüncelerimizi çok net bir şekilde anlatmaya devam ettiklerini belirten Hazinedar, “Devlette saygı esastır. Devleti birlikte yüceltme, saygıyı, anlayışı ortaya koymak adına milletin menfaatlerini önde tutmakla görevliyiz. Bedeli ne olursa olsun bunu yapmaya devam edeceğiz.



Son 15 gün içinde üç ilçe ziyareti gerçekleştirdim. Zeytinburnu, Fatih ve Sultangazi’de şunu gördüm. İçe dönük siyaseti terk etmek zorundayız. Bu ülkemize zarar veriyor.Milletimize sirayet edecek saygılı bir dili kullanmak zorundayız. Bize bunu öğretende aziz Atatürk’tür. İlelebet kalacak olan, bütün hücrelerimizde, damarlarımızda akan kanda var olan tarihi ecdadımız ve Atatürk’ümüzdür. İşte bunu yaşatacak olan, bize bu talimatları veren Nutuk’tur. Bundan sonraki günlerde Nutuk’u paylaşmaya devam edeceğiz. Nutuk bizim en temel yol haritamızdır” dedi.  FİDAN UĞUR-KENT YAŞAM
 

Editör: Haber Merkezi