‘OBAMA UFO’LARIN VARLIĞINI İNKAR ETMEDİ’

Önceki sayıda muhtelif üst düzey istihbaratçıların UFO konusunda açıklamalarda bulunduklarını anlatmıştık, şimdi de bu kervana ABD eski Başkanı Obama’nın katıldığını görebiliyoruz. Obama ABD’de katıldığı bir televizyon programında uzaylılarla ilgili bildiği her şeyi anlatamayacağını ifade etti. Obama ayrıca bu programda sizlere yine daha önceki yazı dizilerimizin birinde aktardığım “Roswell” olayı hakkında yetkililerden bilgi almak istediğini, yetkililerin ise kendisine konu ile ilgili yeni bir gelişme olmadığını aktardığını da anlattı. Programın devamında UFO’larla ilgili de açıklamada bulunan Obama, UFO’ların var olduklarını ama bu cisimlerin ne olduklarını bilmediklerini söyledi.

Barack Obama just said something very interesting about UFOs - ABC7 Los  Angeles

MARTIN HEINRICH; UFO’LARIN HAREKETLERİ FİZİK KURALLARINA AYKIRI

Aynı hafta başka bir önemli bir siyasetçi Senatör Martin Heinrich TMZ Kanalı’ndan bir gazeteciye UFO konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Heinrich, bu tanımlanamayan objelerin hava sahalarının içinde bilinen fizik kurallarına aykırı bir biçimde uçabildiklerini söyledi. Devamında da bu objelerin ne olduğunu anlamaları gerektiğini ortaya koydu. Roswell hakkındaki spekülasyonlarla ilgili bir şey biliyor musunuz sorusunu da “Uzaylıları görmedim” şeklinde yanıtladı. Senatör Heinrich, gazetecinin, ‘UFO’lar yabancı bir ülkenin mi ya da uzaylıların mı olsa daha korkutucu olurdu?’  şeklindeki sorusunu ise ikinci şıkın endişe verici olduğu şeklinde yanıtladı. Ayrıca bir başka ülkenin böylesi bir teknolojiye sahip olduğuna inanmadığını ve böyle olsaydı bunun başka emarelerinin de görülebileceğini ifade eden Heinrich, bununla birlikte bir insanın bu tür hareketlerde bulunan araçlarda olmasının imkansız olduğunu söyledi. Son olarak kendisinin kolay tahminlerde bulunan bir insan olmadığını belirten Heinrich, bu uçan araçların ne olduğunu bilmediğini de sözlerine ekledi. Eski ABD Meclis Başkanı Newt Gingrich’de web sitesinde UFO’ların bir güvenlik tehdidi olduğunu ilan etti.

CAMPAIGN 2020: Would-be Interior Secretary Heinrich lays out his vision --  Friday, October 9, 2020 -- www.eenews.net

ABD’Lİ PİLOTLAR; UFO’LARI NEREDEYSE HER GÜN GÖRÜYORUZ

Son iki hafta sadece medya önünde siyasetçiler değil ama ABD donanma pilotları da ünlü “60 Minutes” programına çıkıp akıllı uçabilen UFO’larla ilgili görgü tanıkları olarak konuştular. Bu programda pilotlardan biri UFO’ları birkaç yıldan beri nerdeyse günlük olarak gördüklerini de ortaya koydu. Siyasetçiler ve pilotların da dışında muhtelif üst düzey asker ve istihbaratçı da FOX ve CNN gibi kanallara konu ile ilgili açıklamalarda bulundular. ABD 5. Ordu’nun 2. Komutanı General David Glaser parlamentoya sunulacak UFO Raporu’nu heyecanla beklediğini bir tweetle duyurdu.

‘RADAR GÖRÜNTÜLERİ KAMUOYUNA SIZDIRILDI’

Önemli gazete Washington Post’ta ve ABD’nin en önemli entelektüel dergisi The New Yorker’de çok uzun bir yazı yayınlandı. ABD Donanması da tekrar UFO’larla ilgili bir video sızdırdı. Sızdırılan video daha önce donanmanın 2019’da 100’e yakın UFO’nun 9 ABD savaş gemisi yakınında uçması olayı ilgili radar görüntülerinden oluşuyordu. Yani anlayacağınız UFO konusu şu anda bilhassa ABD’de tam gündemde ve çok ciddi bir şekilde tartışılmaya başlandı. Ben de bunun yayınlanacak raporun ön propaganda süresi olabileceğini tahmin ettiğimi ifade etmek isterim.

CIA'in eski yöneticisinden UFO açıklaması: Artık inanıyorum - Son dakika  dünya haberleri

‘UFO ŞEFFAFLAŞMA SÜRECİNİN NEDENİ BOZULMUŞ FİNANS SİSTEMİ Mİ?’

Eğer hatırlarsanız daha önce yazdığım yazılarımdan bir tanesinde bu konunun neden şimdi bu kadar gündeme geldiğini de sormuştum. Bununla birlikte de tükenmiş dünya finans sisteminin bütün ekonomik ve siyasi sistemleri sarsabileceği bir krizi tetikleyebileceğinden bahsetmiştim. Artık dünya finans sisteminin sadece yeni basılan parayla ayakta durulabilecek bir saadet zincirine benzediğini ifade etmiştim. Pandemi sürecinde merkez bankaları tarafından basılan paraların bu düzeni beslediğine de işaret etmiş ve UFO şeffaflaşma sürecinin sebebi bu bozulmuş sistem olabilir mi diye de sormuştum. Eğer UFO’lar uzaylı bir medeniyet kaynaklı şeklinde kesin olarak tanımlanırsa ne olabileceği konusuna da önceki yazılarda cevap aramıştım. Bunun dünya için bir tehdit olabileceğini nedenleriyle birlikte de ortaya koymuştum.

ABD'li yetkiliden flaş UFO açıklaması! Bu sözleri çok konuşuldu - Son  Dakika Haberler

‘FİNANS SİSTEMİNİN ÇÖKMESİ Mİ O DA NEYMİŞ?’

Peki böylesi bir tehdit doğrulanırsa bu dünya için ne anlama gelir ve bunun tükenmiş dünya finans sitemiyle ne alakası var diye sorabilirsiniz şimdi. Bunun cevabı bizim insanlığımızın düşünce biçimiyle ve geçmişimizde saklı. Biz doğamız gereği oldukça agresif bir türüz ve kendimizi korumak için elimizden gelen her şey yaparız. Bütün yırtıcılar gibi gözlerimiz öne doğru hedefe yani ava doğru bakıyor. Bu tehdide karşı da bu doğamız gereği farklı davranmayacağımızı düşünüyorum. Tarih boyunca insanlık olarak büyük tehditlere karşı daima askeri çözümler ürettik. Uzaydan gelebilen bir tehdide karşı da cevabımız farklı olmayacaktır. Doğal olarak teknolojimizi ve askeri kabiliyetimizi aşan bir duruma karşı kendimizi savunma ve koruma isteği doğacaktır. Böylesi bir durum insanlık olarak bütün kaynaklarımızı bu bilinmeyen rakibe karşılık verebilecek bir askeri kabiliyete bürünmek için kullanılacağımız anlamına gelebilir. Bunun sonucu olarak batı tıpkı soğuk savaş dönemindeki gibi en güçlü ülke yani ABD’nin etrafında toplanır. Finans sisteminin tükenmişliğinin böylesi büyük bir tehdide karşı ne önemi kalır ki? Artık limitsiz para basılabilir ve insanlardan her türlü fedakârlık rahatlıkla istenilebilir. Korku ve yeni hedef her şeyi örter.

‘BELKİ DE YENİ BİR ALTIN ÇAĞ BAŞLAYACAK’

UFO şeffaflaşma sürecinin başlamış olması bahsettiğim sebepten yani tükenmiş finans sisteminden dolayı mı ya da başka bir sebebten mi elbette tüm bunlar bir spekülasyondan ibaret.  Belki de bütün bu gelişmeler insanlığa çağ atlatacak bir gelişme de olabilir. Çünkü böylesi büyük bir tehditin negatif etkisi olduğu kadar olumlu etkileri de olabilir. Evrende yalnız olmadığımızın kanıtı, insanlığın ateşi bulması kadar önemli olabilir. Sonuçları insanlık için büyük bir düşünce değişimini tetikleyebilir. Bilim, teknoloji ve yeni düşünceler açısından bir altın çağ başlayacak olabilir. Nitekim Pentago’nun UFO tanımlama programı ATTIP’in eski başı Luis Elizondo bir söyleşide boşuna insanlık UFO gerçekliğinden dolayı 1000 yılık evrimi birkaç on yılda tamamlayabilir dememişti. Ayrıca Elizondo UFO konusunda insanlığın beklediği değişimi şu benzetmeyle anlatmıştı: “Yengeçlerin büyüyebilmeleri için çok sancılı bir süreç içerisinde kabuklarını atıp içine sığabilecekleri yeni kabuk geliştirirler. İnsanlığı da bekleyen çok zor ve sancılı ama sonuçları bizi daha güçlü yapacak bir paradigma değişimi.”

‘BÜYÜK TEHDİT TÜM DÜNYAYI BİRLEŞTİREBİLİR’

Elizondo’nun bu sözlerinin UFO şeffaflaşma sürecinin nihai hedefinin büyüklüğüne de işaret ettiğini düşünüyorum. Kim bilir belki de gerçekten bir dış tehdit insanlığı bir nevi kış uykusundan uyandırabilir. Bir hedef uğruna çalışmak ve bu büyük tehdit insanlığı belki de birleştirebilir. Milliyetçiliğin geçmişi 200 yıl ancak var ya da yok. Fransız Devrimi ile gelen muazzam değişimlerin bir ürünü milliyetçilik. Şimdi de eğer uzaylılar varsa muhtemelen tarihin mezarında yerini bulacak ve insanlığı birleştirmek isteyen yeni bir düşünceye yerini bırakacak. Çünkü böylesi büyük bir tehdide karşı hepimizin yani bütün dünyanın ister istemez birleşmesi gerekecek. Ümit ediyorum ki bu yeni bir rönesans anlamına gelir.

‘KAOS YA DA YENİ BİR DÜZEN’

75.000 yıl önce 25 milyon yılın en büyük volkan patlaması yaşandı. Bu büyük patlama bilim insanlarına göre insanlığın nerdeyse tamamını yok etmiş. Gen bilimcilerine göre bütün insanlık o tarihte kalan son 2000 civarı insanların torunları. Yani genetik anlamda esasen hepimizin kardeş olduğu kanıtlanmış. Ama bizim insanlık olarak bunu ancak bir dış tehditle anlayabileceğimiz ortada.

Evrende yalnız olmadığımız kanıtlanırsa eğer gerçekten dünya için tarihte görülmemiş bir düşünce devrimi başlayabilir. Bu sürecin de Elizondo’nun işaret ettiği gibi sancılı ve zor olacak. Hiç bir şey eskisi gibi kalmaz kalamaz o zaman! “Kaos ya da yeni bir düzen” büyük soru bu. Latincedeki “Ordo et Chao” yanı kaostan düzen doğar ifadesindeki gibi. ABD Ulusal Mührü’nde Latince “Novus Ordo Seclorum” yani "Çağların yeni düzeni" yazar. Belki bu bizi, bekleyen yeni distopik dünyanın mottosu olabilir.

Editör: Haber Merkezi