Beylikdüzü Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Cumartesi ve Pazar günleri yoğun kar yağışından ötürü vatandaşların mağdur olmaması ve ısınabilmesi için sıcak salep ve çay dağıttı. Metrobüs Meydanı’nda kurulan çadıra uğrayarak sıcak içeceklerini alan vatandaşlar çalışanlara memnuniyetlerini dile getirerek Başkan Ekrem İmamoğlu’na ve belediye çalışanlarına teşekkür ettiler.  
Bir hafta boyunca her gün saat 13.00 ve 20.30 saatleri arasında dağıtılacak olan ikramlardan şu ana kadar 500 kişi faydalandı.



ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR



Beylikdüzü Belediyesi, sahada çalışan 30 civarında kar küreme, tuzlama ve iş makineleriyle ibadethane ve hastanelerin olduğu bölgeler öncelik olmak üzere 24 saat çalışma esasıyla karla mücadele ediliyor. Yoğun kar yağışıyla birlikte etkili fırtınanın sert kış koşullarıyla mücadeleyi olumsuz yönde etkilediğini belirten yetkililer, "100'er kişilik çift vardiya ile toplamda 200 personelle sahada çalışıyoruz. Cenazesi ve hastası olanların taleplerine ivedilikle ulaşıp çözüm üretiyoruz. Ayrıca Veteriner İşleri Müdürlüğü'ne bağlı personellimiz de gerekli çalışmaları yürütüyor. Yolda mahsur kalan vatandaşlar için ek araçlarla ring seferlerinin düzenlendiğini ifade eden yetkililer, vatandaşlardan kar lastiği ve zincir olmadan trafiğe çıkmamaları şeklinde uyarılarda bulundu. 



 Senay BADUR-Kent Yaşam
 
 
 
 

Editör: Haber Merkezi