MHP Bakırköy İlçe Başkanı Turgut İnan ve Belediye Meclis Üyesi Ahmet Altun’la birlikte ilçe teşkilatının ev sahipliği yaptığı sokak iftarına, MYK Üyesi Erdem Karakoç, Milletvekili Hayati Arkaz, İl Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Akça ve Ülkü Ocakları Başkanı Yunus Emre Öztürk katıldı.

Mübarek Kadir Gecesi’nde düzenledikleri iftar yemeğine katılan herkese teşekkür eden İlçe Başkanı Turgut İnan, sözü MYK Üyesi Erdem Karakoç’a bıraktı.

SORUNLARA ÇARE, MİLLİ İRADE

Öncelikle Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, sonrasında ise Bağbuğ, Alparslan Türkeş, MuhsinYazıcıoğlu, Mehmet Gül, Enver Paşa ve daha pek çok ismin dualarında yer aldığını söyleyerek konuşmasına başlayan Erdem Karakoç, memleket sorunlara milli irade çerçevesinde çare aramayı ilke edindiklerini ifade etti.

Ülkemizde yaşanan Gezi olayları ve 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili düşüncelerini paylaşan Karakoç, her iki olaydan da bazı vatandaşların bir şey anlamadığını, kendilerinin ise çok şey anladığını belirterek “Demokrasi dışı karakterlerle, sokak gösterileriyle ve darbeyle Türkiye’nin meseleleri çözülmez. Bizler dersimizi Alparslan Türkeş’ten alan insanlarız” diyerek devam etti.

DARBECİLERE SELAM ÇAKANLARA LANET OKUDU

Türkiye’nin bu güne kadar 3 büyük tehlikeyle savaştığını söyleyen Karakoç, 3 büyük tehlikeyi PKK ve türevleri, Makarios ve türevleri, Fethullah Gülen ve türevleri olarak sıraladı. Konuşmasının devamında üç tehlikeye sıcak balkanları, milletin bekasına göz koyanları, darbecilere selam çakanları lanetlediğini söyleyen Karakoç, “Darbecilerin canı cehenneme, yaşasın demokrasi” diyerek, 23 Haziran İBB seçimlerinden bahsetti.

DEVLET BEY’E SÖZ SÖYLETMEYEN ADAMI SİZE EMANET EDİYORUM

Önceliklerinin sandık başına gitmek ve üç büyük tehlikeye sıcak bakanları değerlendirmek olduğunu söyleyerek, “Bir tarafta Pensilvanya’nın işareti var, bir tarafta da siyaset gereği karşı karşıya gelse de son söz olarak Devlet beyin sözü üzerine söz olmaz diyen bir adam var. Türkiye meselelerinde Devlet Bey’in üstüne söz söyletmeyen adamı size emanet ediyorum. Ne mutlu Türküm diyene” ifadeleriyle konuşmasını tamamladı.

BİNALİ YILDIRIM’A DESTEK İSTEDİ

İYİ Parti’den Milletvekili seçildikten sonra istifa ederek MHP’ye geçen Milletvekili Hayatı Arkaz’da, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından milletin bekası için Cumhur İttifakı’nın kurulduğunu hatırlatarak kısa bir konuşma yaptı.  Yaklaşan İstanbul seçimlerinin çok önemli olduğunu, yaptıkları ve yapacaklarıyla İstanbul’u en iyi şekilde yöneteceğine inandığı Binali Yıldırım’a destek istediğini söyledi.

Selvi Sarıtaç / Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi