MHP Arnavutköy İlçe Başkanlığı 5. Olağan kongresini Avlu32 AVM içerisinde yer alan Kültür Merkezi’nde yaptı. Organizasyon Covid19 salgını tedbirleri kapsamında seyircisiz olarak yapıldı. Kongreye katılanlar arasında MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu, Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Temel Bedir, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Candaroğlu’da yer aldı.

KATILIM REKORU KIRILDI

Toplam 362 delegenin katıldığı MHP Arnavutköy İlçe Başkanlığı kongresi İstanbul’un ilçelerinde yapılan diğer MHP kongreleri arasında en fazla delegenin katıldığı kongre olarak rekor kırdı. MHP MYK üyesi Musa Küçük’ün divan başkanlığını yaptığı kongrede oylamanın ardından tüm oyları alan Gökhan Uluç  yeniden ilçe başkanı oldu.

‘’VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM’’

MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Gökhan Uluç, ‘’Bugün burada çok güzel bir çalışma yaptık. Korona virüs dolayısı ile dışarıdan misafir kabul edemedik. Bunun hüznü var ancak kendi içimizde çok güzel bir katılım yakaladık. Bu seçimde kazanan Arnavutköy ve MHP olmuştur. Bundan sonraki görevimizde de şimdiye kadar olduğu gibi var gücümüzle çalışıp İstanbul'un en başarılı ilçesi olacağız. Hepinizi selamlıyorum ve çok teşekkür ediyorum. Geçmiş dönemde emeği geçen ve çalışan arkadaşlardan Allah razı olsun'' dedi.

Tolga ÖZDEMİR / KENT YAŞAM

Editör: Haber Merkezi