Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bayrampaşa İlçe Başkanı Hasan Mutlu, Aralık ayında yapılacak olan ilçe kongresinde yeniden başkanlığa adayı olduğunu açıkladı. Partililerin yoğun desteğiyle Cumhuriyet Halk Partisi’ni Bayrampaşa’da iktidar yapmak amacıyla yola çıktığını belirten Mutlu, ‘Sözüm söz Bayrampaşa’da iktidar olacağız’ dedi.

CHP İlçe Başkanı Hasan Mutlu, adaylık açıklaması sırasında yaptığı konuşmasında şunları söyledi; Bugün baktığımızda ülkemizde maalesef hukuk ve adaletin kalmadığını görüyoruz. Her şey bir kişinin iki dudağı arasına sıkışmış inançlara saygı kalmamış. Dinimiz tarikatların, cemaatlerin eline bırakılmış yaşam biçimimiz sorgulanır hale gelmiş. Çocuklarımızı sokaklara çıkaramaz hale gelmişiz. Uyuşturucu, sapkın ilişkiler, hırsızlıklar artmış. Temel hak ve özgürlüklerin sonunu gelmiş. Ama biz biliyoruz ki gün gelecek devran dönecek. Herkes yaptığının hesabını verecek.

‘Başarı örgütlü mücadeleden çıkar’

Ülkemiz bu hale gelmişken, sözk onusu vatan ve Atamız, Cumhuriyetimiz iken bizler bunları görmezden gelerek siyaset yapamayız. Bireysel kaygılara düşemeyiz. Bir olmalıyız. Birlik olmalıyız. Kimse felsefe yapmayacak, demagoji yapmayacak. Birlik içinde siyaset yapacağız. Artık bunlar bitmeli. Mecburuz buna. Tam bağımsızlığımız ve Cumhuriyet değerlerimiz için başımız dik olmak istiyorsak, bir olacağız. Birliğimizi, yoldaşlığımızı bozmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Hepimiz biliyoruz ki geneldeki başarı yerelden geçer. Örgütsüz bir mücadeleden de asla başarı çıkmaz.

Biz her zaman halkımızın içindeyiz. Sizlerle beraber yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Tüm çalışmalarımızda beraber yürüdük. Bundan sonra da beraber olacak, partimizi Bayrampaşa başta olmak üzere genelde iktidara taşıyacağız. Bu duygu düşünceler ve sizlerden gelen teveccühle ilçe başkanlığımıza yeniden adayım. Hep birlikte daha ileri gitmek için, partimin iktidarı için, birlik için beraberlik için adayım. Tüm örgütümüzün güvenine ve oylarına talibim. Partimize, Bayrampaşa’mıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Sağ olun, var olun.

Adaylık açıklamasına katılan tüm partililere teşekkür eden Mutlu, açıklamaya katılan partililerin tebriklerini kabul etti. 

FİDAN UĞUR-KENT YAŞAM

Editör: Haber Merkezi