İlk olarak Zeytinburnu Merkezefendi Millet Kıraathanesi’nde bulunan Kütüphanede yeni yılı ders çalışarak karşılayan öğrencileri ziyaret eden İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve İçişleri Bakan yardımcısı Muhterem İnce’ye eşlik eden Arısoy, devamında Ak Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta ile birlikte 7/24 çalışanları ziyaret etti.

Kentin güvenliği için çalışan sırasıyla Zabıta Karakolu, Şehit Bülent Üstün Polis Merkezi ve Zeytinburnu İtfaiyesini ziyaret eden Arısoy, gece gündüz demeden fedakârca çalışan tüm personele teşekkür ederek, “2020 yılı güzel haberler verdiğimiz ve hayırlı işler yaptığımız bir yıl olur inşallah” dedi.

2019’un son dakikalarında Süleymaniye Doğum Ve Kadın Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret ederek, 2020’nin ilk dakikalarında dünyaya gözlerini Zeytinburnu’nda açan Azra ve Yağız bebeğe ‘Hoş geldiniz’ diyen Arısoy, bebeklerin kulağına “Siz Zeytinburnulusunuz, bunu sakın unutmayın” dedi.

Hastane çalışanlarının da yeni yılını kutlayan Arısoy, 2020’nin ilk saatlerinde yaptığı son ziyaretini de şoförle yaparak geceyi noktaladı.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, 2020 yılının ülkemize hayırlar getirmesini temenni etti.

Selvi Sarıtaç / Kent Yaşam  

Editör: Haber Merkezi