2019 yerel seçimlerinde aday belirleme sisteminin ön seçimle olması gerektiğine inandığını söyleyen Şahin, genel merkezin alacağı her türlü karara saygı göstereceğini ve ilçesinin CHP’li sosyal demokrat bir çizgide yönetilmesini arzuladığını belirtti.

Zeytinburnu’nun pek çok sorunu olduğunu ifade eden Zeytinburnu Belediye Başkan Aday Adayı Mithat Şahin,  en başta “Mülteci sorunu, hukuksuz ve kanunsuz yapılaşma, kentsel dönüşüm, trafik, yeşil alan azlığı, ibadethaneler sorunu, engelli, yaşlı ve muhtaç vatandaşların sorunları, eğitim ve sokak hayvanları gibi pek çok sorunu olduğunu belirterek, konu başlıklarıyla ilgili projelerinin de hazır olduğunu, hayatı boyunca önceliğini insanların mutlu olmasına adadığını belirtti.

MİTHAT ŞAHİN KİMDİR?

1962 yılında Zeytinburnu’nda doğup ve büyüyen Mithat Şahin, Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Bölümü’nden başarı ile mezun oldu. 1999-2004 döneminde doğup büyüdüğü Zeytinburnu’nda Belediye Meclis Üyesi olarak hizmet verdi. 2019-2024 dönemi için Zeytinburnu Belediye Başkanlığı’na partisi CHP’den Aday Adayı olduğunu duyuran Şahin, halka hizmet etmenin kendisine şeref olacağını ifade ediyor.

CHP’nin her kademesinde görev yapan Şahin, evli ve iki çocuk babasıdır.

Selvi Sarıtaç / Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi